logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

واکنش وکیل زنجانی به توهین برخی دولتمردان

واکنش وکیل زنجانی به توهین برخی دولتمردان
وکیل مدافع بابک زنجانی در واکنش به آنچه که توهین و افترا نسبت به موکلش از سوی برخی دولتمردان و نمایندگان مجلس خوانده است، گفت: طبق درخواست‌های متعدد موکلم، تمام موارد و مطالب حاوی توهین، افترا و نشراکاذیب، جمع‌آوری و در وقت مقتضی اقدام قانونی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول کوهپایه زاده وکیل مدافع بابک زنجانی درباره اظهار نظر اخیر یکی از اعضای کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس مبنی بر اینکه 6 وکیل زنجانی سعی دارند دادگاه را به تعویق بیندازند و او را آزاد کنند، اظهار کرد: ادعای حضور 6 وکیل در پرونده موکلم، کذب محض است. در پرونده بابک زنجانی که مطرح رسیدگی در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی، در حال حاضر فقط یک نفر وکالت وی را بر عهده دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وکیل مدافع بابک زنجانی ادامه داد: نماینده مجلس که خود واضع قانون است و اصولاً باید بر موازین حقوقی و قوانین، اشراف و آگاهی داشته باشد، خود به خوبی می‌داند که حضور شش وکیل برای یک نفر در یک پرونده بر اساس قوانین موضوعه اساساً امکان پذیر نیست. اگر سایر اظهارنظرها و ادعاهای مطروحه از سوی این نماینده مجلس در خصوص موکلم مثل همین اظهارنظر باشد، میزان صحت، دقت و وجاهت آن مشخص است.

کوهپایه‌زاده افزود: اصرار بر دیدار با موکل در زندان، ادعای اینکه حتی اعدام هم پرونده بابک زنجانی را مختومه نمی‌کند، ادعای خطر ترور بابک زنجانی در زندان و اکنون نیز ادعای تلاش شش وکیل بابک زنجانی برای آزادی وی از زندان، از نظر مخاطبان یقیناً قابل تأمل است. اینکه این نماینده مجلس برای قوه قضاییه تعیین تکلیف می‌کند که باید سریعاً دادگاه برگزار شود و با در دست داشتن مدارک موجود، بابک زنجانی را محکوم کند تا طبق قوانین مصوب خود مجلس، امکان آزادی بابک زنجانی وجود نداشته آیا احترام به اصل تفکیک قوا و استقلال قوه‌قضاییه است؟

وی گفت: به فرض صحت ادعای وی، اگر دادگاه به استناد قوانین مصوب خود مجلس، تشخیص به آزادی یا لغو قرار بازداشت موقت و تبدیل آن به قرار مناسب قانونی دیگر بدهد، چه مشکلی پیش می‌آید؛ یعنی این نماینده، قانون مصوب مجلس را هم قبول ندارد و برای قرار قانونی، تشخیص قوه‌قضاییه را زیر سئوال می‌برد و برای گریز از اجرای قانون، دستگاه قضایی را مکلف به نادیده انگاشتن حقوق شرعی و قانونی موکل و مخدوش کردن اصول دادرسی عادلانه کیفری می‌کند؟. بهتر است قضاوت به اهلش سپرده شود و بر اساس ذهنیات و تصورات غیر واقع، آبرو و حیثیت افراد مورد تعرض قرار نگیرد و افکار عمومی مشوش نشود.

کوهپایه‌زاده در پاسخ به این سئوال که آیا موکلش با توجه به اظهارنظرهای اخیر برخی افراد قصد دارد مورد را از طریق مرجع قضایی دنبال کند یا خیر گفت: پیشتر، از همه رسانه‌های متعهد و مسئولان دلسوز عاجزانه درخواست کردم تا قبل از صدور رأی قطعی، موکلم را مصون از تعرض و اتهام زنی کنند اما متأسفانه این داستان ادامه یافت و حتی دست به دامن رئیس‌جمهور شدم و از وی درخواست کردم تذکر لازم را برای رعایت قوانین و اخلاق اسلامی و حرفه‌ای به همکاران خود بدهد که ظاهراً این موضوع هم افاقه نکرد.

وکیل مدافع بابک زنجانی افزود: در نهایت به عنوان وکیل بابک زنجانی و بر اساس درخواست های متعدد وی، تمام موارد و مطالب حاوی توهین، افترا و نشراکاذیب، در حال جمع‌آوری است و در وقت مقتضی اقدام قانونی صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا درخواست تقاضای تبدیل قرار بازداشت موکلش را به دادگاه ارائه کرده است یا خیر گفت: هنوز چنین مسئله‌ای مطرح نیست و ابداً در این خصوص صحبتی نشده است.

کوهپایه‌زاده درباره آخرین وضعیت مطالعه پرونده نیز گفت: این پرونده 209 جلد دارد. فکر می‌کنم با توجه به اینکه تا کنون تمام وقت خود را برای مطالعه پرونده گذاشتیم، تا روز دادگاه نهایتاً بتوانیم یک سوم این 209 جلد را مطالعه کنیم. دادگاه از سنگینی پرونده آگاه است و قطعاً تمهیدی می‌اندیشد که حقوق دفاعی موکل مخدوش نشود. ولو اینکه نخستین جلسه در موعد مقرر برگزار شود یقیناً زمان مناسب برای دفاع در نظر گرفته می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ط
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه