اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کمپین "از جنایات آل سعود نمی گذریم" در بوشهر

کمپین "از جنایات آل سعود نمی گذریم" در بوشهر
مردم بصیر شهر بوشهر به کمپین "از جنایات آل سعود نمی گذریم” پیوستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "چغادک نیوز"،  روز پنجشنبه (۲ مهرماه ۹۴) در جریان برگزاری مراسم حج در سرزمین منا حضور گسترده حجاج در این منطقه حادثه آفرین شد و صدها نفر کشته و زخمی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "چغادک نیوز"،  ,

 

,

سازمان حج و زیارت ایران اعلام کرده که شمار کشته‌ شده‌ها از ۱۳۰۰ نفر گذشت و بیش از ۲۰۰۰ نفر زخمی شده‌اند؛ این در حالی است که سازمان دفاع شهری عربستان شمار کشته‌ها را تا کنون ۷۱۷ کشته اعلام کرده است.

,

 

,

به گفته سازمان حج و زیارت ایران جان باختن ۱۲۵ نفر از حجاج ایرانی تأیید شده و بیش از ۶۰ نفر هم زخمی شده‌اند که دولت عربستان در انتقال زخمی‌ها به بیمارستان تعلل می‌کند.

,

 

,

از جنایات دولت سعودی حمله به کشور فقیر و استقلال طلب یمن،‌ همراهی با صهیونیست ها، حمایت مالی و تبلیغاتی از گروه های تروریستی و تکفیری مانند داعش، بر افروختن شعله جنگ در سوریه و عراق، تخصیص بودجه سالانه برای گسترش وهابیت و مقابله باهمه گیرشدن تشیع در منطقه و… که سران عیاش رژیم نفت خوار سعودی در حق امت مسلمان منطقه انجام داده اند را می توان نام برد و حالا باید به این فهرست سهل انگاری، ناکارآمدی و کشتار حجاج در برگزاری مراسم حج را هم اضافه کرد.

,

, ,

 

,

در حج ۶۶ که دولت سعودی به کشتار مسلمانان دست زد؛ امام خمینی(ره)، پس از آن فاجعه به تبیین این رخداد خونین، ریشه‌ها، اهمیت و باز بودن این پرونده برای همه نسل ها تاکید می کند و در کلامی تاریخی می فرمایند "از آل سعود نمی گذریم”

,

 

,

اگر ما از مسئله قدس بگذریم، اگر ما از صدام بگذریم، اگر ما از همه کسانى که به ما بدى کردند بگذریم، نمى توانیم از مسئله حجاز بگذریم. مسئله حجاز یک باب دیگرى است، غیر مسائل دیگر.

,

(صحبفه امام،ج2،ص 362)

,

 

,

به همین منظور مردم بصیر شهر بوشهر به کمپین "از جنایات آل سعود نمی گذریم” پیوستند.

,

, , , , , , ,

مخاطبین محترم می توانند تصاویر خود را همراه با دستنوشته هایی با مضمون”ازجنایات آل سعود نمی گذریم” به  پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز از طریق زیر ارسال نمایند.

,

ایمیل :info@choghadaknews.ir

,

شماره واتس اپ:  09175948803

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه