پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به مناسبت فاجعه مصیبت بار منا
دولت عربستان در قبال فاجعه منا مسئول است و باید به جهان اسلام توضیح دهد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت عربستان را در قبال فاجعه روز گذشته منا مسئول دانست و خواستار توضیح آنها به جهان اسلام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در پی فاجعه مصیبت بار منا، آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بسم الله الرحمن ارحیم
,تکرار مصیبت جانگداز حج امسال در عربستان و این بار در منا و رمی جمرات و کشته و مجروح شدن جمع زیادی از حجاج مظلوم بیت الله الحرام، بویژه هم میهنان عزیزمان، دل همه مسلمانان و مردم غیور کشورمان را به درد آورد و جهان اسلام را به عزا نشاند.
,اگرچه مرگ مظلومانه حجاج خانه خدا در احرام؛ آنهم قبل از اتمام اعمال حج و در منا به مصداق آیه «و من یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله» اجر عظیمی در بارگاه الهی دارد؛ اما از تقصیر و سوء مدیریت مسئولان نظم این مراسم عظیم در دولت عربستان کم نمی شود و در قبال آن مسئولند و باید برای دنیای اسلام توضیح دهند.
,اینجانب با نهایت تاسف و تاثر ضمن همدردی، این فاجعه غمبار را به همه مسلمانان مردم عزیز ایران و به ویژه خانواده هایی که عزیزانشان را از دست داده اند؛ صمیمانه تسلیت می گویم و برای مجروحان و مصدومان این حادثه از درگاه خداوند آرزوی سلامت و بهبودی کامل دارم.
,انتظار میرود مسئولان ذیربط در دولت و همه سازمانها و ارگانهای درمانی، امدادی و پشتیبانی در اسرع وقت، اقدامات لازم و فوری را برای کاستن از ابعاد این فاجعه و کاهش آلام داغ دیدگان و مجروحان به عمل آورند.
,انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه