اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وقتی وارثان بوسفیان کلیددار کعبه می شوند

وقتی وارثان بوسفیان کلیددار کعبه می شوند
وارثان بوسفیان از مسلمانی نامش را یدک می کشند و در دل هنوز کینه آل علی دارند که اینگونه در ماه حرام، خانه ِ خدا را کشتارگاه زائران خدا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از“دانشجو آزاد“؛ دیری است که میراث ابراهیم در دستان ناکسان است و ظالمین کلید دار کعبه شده اند؛ عده ای پیرِآلزایمری بر سر حکومت حجاز نزاع دارند و حرمتِ حرمِ امنالهی رانیز نگه نمی دارند!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو آزاد,

وارثان بوسفیان از مسلمانی تنها نامش را یدک می کشند و در دل هنوز کینه آل علی دارند که اینگونه در ماه حرام، خانه ِ خدا را کشتارگاه زائران خدا کردند.

,

حکومت خواهانی زرپرستی که حرمت خانه ی خدا رانگه نمی دارند، چه می فهمند از حفظ حیا و حرمت در محضر مهدی فاطمه (س)؟!

,

نمی دانند یا نمی فهمندکه امام عصرمانیکی از حاجیان مراسم است که اینگونه جلوی چشمانش دوستدارانش را جان گیرند؟!

,

البته هیچ کس انتظاری از آل سعود ندارد! رژیمی که به خاندانخود رحم نمی کند، چه انتظاری است که حافظِ جانِ مسلمین باشد؟ رژیمی که آتش بر سرِ بیگناهان فرو می آورد و از بهبوهه منا و تمرکز جهان اسلام بر این حادثه سو استفاده کرده و بر حجم آتش بر مسلمانان یمنی می افزاید؛ آیا بویی از مسلمانی برده است؟

,

مگر می شود آل سعود راهم کیش مسلمانان خواند؟! چه مسلمانی استکه جانِ مسلمانان بیگناه را بگیرد و مفتخرانه خود را حکمران سرزمین پیامبران الهی داند؟

,

خدایا عجب صبری داری که ظلم قارونیان می بینی و زمینت برای بلعیدنشان دهان باز نمی کند؟!

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه