اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حجت الاسلام طهماسبی در بازدید از مدارس شهر الوند:

یکی از رموز موفقیّت؛احترام به معلم است

یکی از رموز موفقیّت؛احترام به معلم است
حجت الاسلام طهماسبی در بازدید از مدارس شهر الوند گفت: حفظ احترام معلم یکی از رموز موفقیّت در رسیدن به جایگاه بالای علمی است و هرکسی که به معلم خود احترام نگذارد به جایی نخواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز، مسئولان شهرستان البرز از مدارس شهر الوند بازدید کرده و در جریان روند اجرای پروژه مهر قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز,

حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی امام جمعه شهر الوند در بازدید از دبیرستان شاهد معلم، در جمع دانش آموزان رشته علوم انسانی این واحد آموزشی حاضر شد و گفت: ورود به حوزه علوم انسانی همانند ورود به دریای بی کرانی از علم و دانش است که با مطالعه فراوان و آموزش مستمر می توان از گنجینه این علوم بهرمند شد.

,

طهماسبی حفظ احترام معلم را یکی از رموز موفقیّت در رسیدن به جایگاه بالای علمی دانست و افزود: دانش آموزان باید پس از خروج از مدرسه، با تکرار و مطالعه دروس مربوطه؛ آموخته های خود را تثبیت و افزایش دهند.

,

وی افزود: هرکسی که به معلم خود احترام نگذارد به جایی نخواهد رسید و جوانمرگ شدن را نیز در پی خواهد داشت که نمونه های مختلفی از این موضوع در تاریخ وجود دارد.

,

گفتنی است، در این بازدید ها که با حضور مسئولانی از سپاه، آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی، شهرداری، شورای اسلامی شهر و فرمانداری البرز از مدارس شهیدان صارمی، اشرفی اصفهانی، حضرت سکینه(س)، حمزه سید الشهداء، نور، خوئینی ها، شاهد معلم، پروین اعتصامی، ارغوان و پویای البرز انجام شد؛ تابلوی تصویر مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) از سوی روابط عمومی و شورای اسلامی به مدارس شهر الوند اهداء و مسئولان حاضر در جریان اقدامات صورت گرفته در خصوص آماده سازی واحد های آموزشی و مشکلات موجود قرار گرفتند.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه