اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ایجاد ۶۵ فرصت شغلی برای مددجویان هشترودی

ایجاد ۶۵ فرصت شغلی برای مددجویان هشترودی
مدیر کمیته امدادامام خمینی (ره)شهرستان هشترود گفت: درشش ماهه اول سالجاری برای ۶۵نفراز مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمندی که توان انجام کار را داشته اند فرصت شغلی ایجاد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسلم رضایی مدیرکمیته امداد شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با بیان این مطلب گفت: برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی بیش از ۵ میلیارد و ۹۶۵ میلیون ریال در قالب تسهیلات اشتغال و خودکفایی ، برای ۲۲ طرح اشتغالزایی افزون بر ۱میلیاردو۱۳۵ میلیون ریال از محل منابع صندوق اشتغال کمیته‌ی امداد وبرای ایجاد ۴۳ فرصت شغلی دیگر نیز بیش از ۴ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال از محل بانک‌های عامل پرداخت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,

رضایی با بیان اینکه یکی از اهداف کمیته امدادامام خمینی (ره)اشتغال وخودکفایی خانواده های تحت حمایت است، اظهار کرد: حل مشکل اشتغال مددجویان و بالا بردن سطح درآمد خانواده های نیازمند بهترین خدمت به جامعه در راستای از بین بردن فقر و ارتقای امنیت و آرامش برای تمام اقشار مردم است.

,

وی به بازدیدهای پیاپی ناظرین فنی از طرح‌های ایجاد شده‌ی این نهاد توسط مددجویان اشاره کرد و اذعان داشت: این نظارت‌ها موجب می‌شود تا از انحرافات شغلی در طرح‌ها جلوگیری شده و مجریان بتوانند محصولات کمی و کیفی بهتری را به بازار روانه سازند.

,

 

,

پایان پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه