اطلاعیه علمای اهلسنت در محکومیت حادثه منا/ بی توجهی مسئولین عربستان منجر به این حادثه شد
فاجعه اسفناک و مصیبت بار روز دهم ذی الحجه که در مکه مکرمه و در محل منا رخ داد و منجر به شهادت جمع کثیری از حجاج بیت الله الحرام از کشورهای مختلف و نیز تعداد زیادی از حجاج کشور عزیزمان شد قلوب همه را مجروح و عید قربان را به عزا تبدیل کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از احناف خواف در پی وقوع حادثه ناگوار منا که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد بی شماری از حجاج محترم ایرانی و سایر کشورهای اسلامی گردید، روحانیت اهل سنت شهرستان خواف در این رابطه اطلاعیه ای صادر نمودند که متن آن به شرح زیر است:
,
بسم الله الرحمن الرحیم
,انا لله و انا الیه راجعون
,فاجعه اسفناک و مصیبت بار روز دهم ذی الحجه که در مکه مکرمه و در محل منا رخ داد و منجر به شهادت جمع کثیری از حجاج بیت الله الحرام از کشورهای مختلف و نیز تعداد زیادی از حجاج کشور عزیزمان شد قلوب همه را مجروح و عید قربان را به عزا تبدیل کرد. بدیهی است این حادثه مرگبار دلیل سوء مدیریت و بیتوجهی مسئولین برگزاری حج عربستان سعودی بوده و باید مسئولیت این امر را که منجر به این فاجعه عظیم شد بپذیرند و در مقابل کشورهای اسلامی پاسخگو باشند. جامعه روحانیت اهل سنت شهرستان خواف ضمن دعای رحمت برای مرحومین و شفای عاجل برای مصدومین و اجر و صبر برای بازماندگان، از مجامع بین المللی و سازمان کنفرانس اسلامی میخواهند نسبت به این موضوع بیتفاوت نبوده و اقدامات لازم را انجام دهند.
,حبیب الرحمان مطهری
,مدیر حوزه علمیه احناف خواف
,انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه