اخبار داغ
  1. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  2. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  3. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  4. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  5. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  6. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  7. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  8. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  9. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  10. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  11. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  12. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  13. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  14. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  15. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  16. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  17. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  20. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد

رئیس ستاد اجرایی جشنواره ادبی:

کیفیت رو به رشد جشنواره ادبی تبریز

کیفیت رو به رشد جشنواره ادبی تبریز
سید رضا علوی رئیس ستاد اجرایی جشنواره ادبی تبریز گفت:سعی ما بر این است که امسال این جشنواره را به سطح بالاتری در زمینه مخاطب مردمی برسانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از تبریز بیدار ,  سید رضا علوی  رئیس ستاد اجرایی جشنواره ادبی تبریز در خصوص برگزاری سومین دوره این جشنواره ابراز داشت: اگر چه به لحاظ کمیت مخاطب جشنواره ادبی به دلیل خصلت تخصصی اش نسبت به جشنواره های دیگر سازمان مانند موغام، عاشیقلار و تئاتر در سطح پایین تری قرار می گیرد اما به لحاظ کیفیت در این سال ها روند رو به رشدی داشته است و سعی ما بر این است که امسال بتوانیم این جشنواره را به سطح بالاتری در زمینه فراگیری اش در بعد مخاطب عام برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  , تبریز بیدار,

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز همچنین در مورد تغییرات جشنواره امسال نسبت به سال های گذشته ابراز داشت: بخش شعر تبریز که سال گذشته نتوانسته بود مخاطب در خور توجهی را به خود اختصاص دهد به دلیل ابراز علاقه شرکت کنندگان بر خلاف نظرات اولیه هیئت مدیره حذف نشد و به "بخش ویژه تبریز" که شامل شعر و داستان است تبدیل شد. وی در مورد برگزاری اختتامیه و داوری  جشنواره امسال اظهار داشت: برگزاری بدون حاشیه و موفق جشنواره سال گذشته به زعم کارشناسان و مخاطبان، باعث شد امسال نیز وظیفه دبیری جشنواره به استاد مهرنگ واگذار شود و داوری امسال نیز مانند سال گذشته بدون هیچگونه دخالتی از طرف سازمان و بر روی آثار بدون سربرگ انجام خواهد شد. علوی همچنین برگزاری کارگاه های جنبی تخصصی داستان و شعر  را از بخش های جدید اختتامیه امسال دانست و افزود: امیدواریم با اطلاع رسانی و برگزاری این کارگاه ها، جایگاه مردمی این جشنواره را به سطح بالاتری ارتقا دهیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه