اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گلایه های یکی از کارگران پالایشگاه جم

این بی مهری ها روح پدر مرا آزرده است

این بی مهری ها روح پدر مرا آزرده است
ظاهرا آقای مهندس از یاد برده روزهایی را که زیر نسیم ملایم کولر نشسته بود و پدران ما میله های گرم را به آغوش می کشیدند و از خواب ناز شبانه می زدند تا یکی مثل ایشان به این جایگاه برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از "سپاس"   فرزند یکی از  کارکنان زحمت کش شرکت گاز فجرِ جم در گفت و گو با خبر نگار ما گفت : قصد ندارم با صحب هایم  دل شما را برنجانم  بلکه هدف گفتن  دردی است که مدتها در سینه دارم  ومثل بغضی کهنه گلویم را می فشارد.

وی گفت : پدر پیرم که به وجودش افتخار می کنم که  با حضورش در جبهه حق علیه باطل که وظیفه ای همگانی محسوب می شود نشان داد در همه حال گوش به فرمان رهبر انقلاب و پیرو ولایت  بوده و این یکی از بزرگترین افتخارات در طول زندگی خویش می دانم.

وی اظهار داشت : بعد از پیروزی انقلاب تا به امروز پدرم برای امرار معاش ، 25 سال از عمر خویش را در میدان وسیع گازی و پر خطر پالایشگاه فجر جم صرف کرده است در حالی که محل کار ایشان جایی است پر از دود و آلودگی ، جایی که جانشان در کف دستشان و هر لحظه خطر در کمین است. حتی چند بار زندگیشان در این پروژه به خطر افتاده و این خطرات را به جان خریده اند تا هموطنان ما در مناطق سرد و گرم در کشورمان از نعمت گاز بهره مند شوند.

وی ادامه داد: پدرم با پشتکار و کوشش شبانه روزی کار می کرد تا ما بتوانیم درس بخوانیم و در آینده برای جامعه اسلامی مفید باشیم و مدتها از تحصیل و خدمت مقدس سربازی من می گذرد که همین باعث شد تا پدرم  برای اشتغال من دست به کار شود که بتواند در پالایشگاه شغلی برای من پیدا کند.

وی افزود : برای هر فردی  سخت است که بخواهد از بنده خدا در خواستی داشته باشد؛ چون از ما رو انداختن همان و شرمنده شدن بنده ی خدا از ما نیز همان؛ این مساله ای  است  که مرا از ته دل می رنجاند.  رفتار های نا متعارف مدیر عاملی برخواسته از دل کارکنان پالایشگاه گاز فجر جم است که پا بر دوش یکایک پدران ما گذاشته تا پله های ترقی را طی کند تا به این جایگاه دست پیدا کند ، اما ایشان بی خبر از حال و روز همکاران خویش است .

وی در ادامه این گفت و گو بیان کرد : مهندس ... آنقدر غرق کار است که بعد از مراجعه پدران ما به دفتر مدیریت حاضر به این که حتی با آنها اندک ملاقاتی داشته باشد و به حرف های این کارکنان گوش دهد، نشد.

او تاکید کرد : ظاهرا آقای مهندس از یاد برده روزهایی را که زیر نسیم ملایم کولر نشسته بود و پدران ما میله های گرم را به آغوش می کشیدند و از خواب ناز شبانه می زدند تا یکی مثل ایشان به این جایگاه برسد.

انصافا لقب مهندس شایسته ی چه کسانی است؟  پدران ما علاوه بر اینکه سختی کار جسمشان را فرسوده کرده، همین بی مهری ها نیز روحشان را آزرده است.

 آیا اینان شایسته چنین رفتار قبیحانه ای هستند؟  کار و مزایا همه ارزانی خودشان باشد، حداقل از بروز چنین رفتاری که د شان پرسنل زحمت کش  شرکت گاز نیست، بپرهیزند و روحشان را نرنجانند.

مدیر عامل  در جواب غیر حضوری در رابطه با فرصت های شغلی به پدران ما چنین بیان کرد :  در حال حاضر اعلام نیازی صورت نگرفته  و از پذیرفتن نیروی جدید معذوریم ؛ در حالی که فردای همان روز عده ای  نزد پدران ما برای فراگیری شغل و یادگیری ارجاع داده می شوند!

وی در پایان گفت : مهندس! احساس نمی کنی عزیزانی که سال هاست درس خوانده اند و با خون و دل خوردن در آزمون های دشوار شرکت گاز قبول می شوند، باید تا مدت ها پشت درب های گزینشی شما خاک بخورند، اما کسانی را که از گرد راه رسیده اند و عرقشان هنوز خشک نشده، راه صد ساله را یک شبه طی کنند؟ هیچ مومنی از خوشحالی برادر مومنش رنجیده نمی شود و نخواهد شد و این از نظر من یعنی مدیر عامل اهل بازی است و بازی با روح و روان پرسنل و تفریحی سالم و شاد برای مهندس رحیم اسلامی!! حتی از اینکه می بینیم در این وانفسای بیکاری و تورم بالا کسی به شغلی گمارده می شود خوشحال می شویم اما از تناقض گویی نفرت داریم و امیدواریم در آینده شاهد مدیریتی توانمند در پالایشگاه گاز فجر جم باشیم که هم میل و رغبت و انگیزه خفته در پدران ما و  عموم خدمت گزاران و سرمایه های شرکت ملی گاز ایران را بیدار کند و بذر امید را در دل ما فرزندان کارکنان شرکت گاز بپروراند و شاهدغم و اندوه پدرانمان نباشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "سپاس" ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه