اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چالش جدید باشگاه استقلال

چالش جدید باشگاه استقلال
وضعیت هرائر مگویان و جاسم کرار دو بازیکن خارجی استقلال به شکلی است که شاید این باشگاه را وارد چالش جدیدی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا،بعد از جدایی ریوالدو دسوزا، باشگاه استقلال وارد چالش جدیدی درباره دو بازیکن خارجی دیگرش شده است.

هرائر مگویان هافبک ارمنستانی استقلال بنا ندارد تا زمان پرداخت مطالباتش به ایران برگردد و برای استقلال بازی کند.

ادموند اختر مدیر برنامه‌های این بازیکن در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب افزود: مگویان 30 درصد از قرارداد سال گذشته‌اش را طلب دارد و در حال حاضر نمی‌خواهد تا زمان پرداخت مطالباتش به ایران برگردد این در حالی است که این بازیکن هیچگاه در تمرینات غیبت نداشته و همواره برای آبی‌ها به میدان رفته و کم نگذاشته است. خود شما اگر خودتان را جای این بازیکن قرار دهید آیا حاضر می شوید با این شرایط و با وجود مطالبات زیاد باز هم به ایران برگردید؟

مشکل بعدی باشگاه استقلال ظاهرا در این میان وضعیت جاسم کرار است. هر چند مدیر برنامه‌های جاسم کرار پیشتر به خبرنگار ایسنا گفته بود که این بازیکن از سه‌شنبه به تمرینات استقلال اضافه می‌شود اما ظاهرا این هافبک عراقی نگران وضعیت مسکنش است و انتظار دارد مسئولان استقلال فکری برای این مشکل او بکنند. آنچه که مسلم است این که جاسم کرار احتمالا به ایران برمی‌گردد اما در صورتی که مشکل مسکنش حل نشود شاید فکری دیگر کند و به جمع ناراضیان اضافه شود اما وضعیت مگویان به شکلی است که تا زمان پرداخت نشدن مطالباتش نمی‌خواهد به ایران برگردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه