اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برگزاری اسلامی مراسم سرور اهل بیت، زمینه ساز اظهار محبت اجتماعی /پذیرایی ازمردم درشب عید غدیربا غذای نذری

برگزاری اسلامی مراسم سرور اهل بیت، زمینه ساز اظهار محبت اجتماعی /پذیرایی ازمردم درشب عید غدیربا غذای نذری
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت عید غدیربا بیان اینکه برگزاری مراسم سرور اهل بیت به شیوه اسلامی و پخت و توزیع نذورات علاوه بر ایجاد فضای آرام بخشِ دعای عملی و توسل و تبرک ، مشارکت مردمی و تقویت باورها و ساماندهی توسلات مردمی را درپی دارد، گفت:این نوع مراسم زمینه اظهار محبت اجتماعی در بین آحاد مردم را فراهم می کند وبنابراین درصددیم درشب عید غدیربا غذای نذری درضیافت بزرگ عید علوی ازمردم پذیرایی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی درنشست خبری با بیان اینکه ستاد مردمی بزرگداشت عیدغدیر، مانند سالهای اخیر درصدد تعظیم شعائر دینی، ازجمله مهمترین آنها، بزرگداشت عید غدیر خم است، اظهارکرد: امسال نیز برای برگزاری مراسم با بهره گیری از آموزه های دینی، در کنار برنامه های فرهنگی و تجمعات مذهبی به پخت و توزیع غذای نذری و اطعام با همکاری هیئت ها، مساجد و خیّرین ارادتمند به اهل بیت اقدام نموده ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پرنیان گیل,  حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی درنشست خبری با بیان اینکه ستاد مردمی بزرگداشت عیدغدیر، مانند سالهای اخیر درصدد تعظیم شعائر دینی، ازجمله مهمترین آنها، بزرگداشت عید غدیر خم است، اظهارکرد: امسال نیز برای برگزاری مراسم با بهره گیری از آموزه های دینی، در کنار برنامه های فرهنگی و تجمعات مذهبی به پخت و توزیع غذای نذری و اطعام با همکاری هیئت ها، مساجد و خیّرین ارادتمند به اهل بیت اقدام نموده ایم.,

وی برلزوم بزرگداشت عیدغدیر وبرگزاری دیگر جشن ها و مراسم مذهبی با بهره گیری از آموزه های دینی و روایی تاکید وعنوان کرد: متأسفانه در چند سال اخیر بسیاری از دستگاه های متولی فرهنگی برای سرور دینی به سبک و آموزه های غربی به دلیل راحت تربودن برگزاری آن سبک وروش،اقدام کرده اند که آسیب های جدی اخلاقی واجتماعی در حوزه رفتار دینی داشته است.

,

دبیرستاد مردمی بزرگداشت عید غدیر افزود: به پشتوانه روایات و تاکیدات اهل بیت مانند روایاتی ازامام رضا و امام صادق علیهم السلام که فرمودند«هرکس در روز عید غدیر مؤمنی را اطعام نماید مانند کسی است که تمام انبیاء و رسولان الهی را اطعام نموده است و«روز عید غدیر روز اطعام مؤمنین است»، به نیت سرور مؤمنان و تبلیغ یک روز الهی به سبک اسلامی و دینی بنا داریم با بیش از 110 دیگ آبگوشت نذری با همکاری تعدادی از مساجد و هیئات مذهبی و مشارکت خیرین مردمی درشب عید غدیرازمردم پذیرایی کنیم.

,

حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه تفاوت مراسم امسال در برگزاری در چند نقطه از شهراست، گفت: علاوه بر پخت و توزیع طعام در میدان بسیج، همان فلکه صیقلان رشت، در میدان گاز به همت هیأت محبان اهل بیت، کمربندی شهید بهشتی جنب کانون صفا به مدیریت هیأت جنة المهدی، کمربندی شهدای گمنام به مرکزیت مسجد صاحب الزمان(عج)، جنب آرامگاه شهید میرزاکوچک جنگلی با مدیریت مسجد سلیمانداراب، فلکه نیروی دریای به مدیریت مسجد فاطمة الزهرا(س)، میدان امام حسین (ع) به همت مسجد امام حسین (ع) و در دانشگاه گیلان به همت هیئت دانشجویی باقرالعلوم برگزار می شود.

,

مهدوی با اشاره به اینکه پخت و توزیع نذورات علاوه بر آثار وضعی بر افراد، مشارکت مردمی در این نوع مراسم و تقویت باورها و ساماندهی توسلات مردمی را درپی دارد، تاکید کرد: همه مردم در این نوع ابراز سرورها، از جهت روحی و روانی، فضای آرام بخش دعای عملی و توسل و تبرک را درک می کنند و هم زمینه ظهور و بروز اظهار محبت اجتماعی در بین آحاد مردم فراهم می شود.

,

وی با تصریح براینکه عنوان این حرکت مردمی ضیافت بزرگ عید علوی است، ابرازکرد: برنامه های فرهنگی ازجمله برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب، نمایشگاه کتاب و نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی و آذین بندی و مجالس مدیحه سرایی در مرکز شهر در بلوار آیت الله احسان بخش (میدان صیقلان) درکنارپذیرایی ازمومنان برگزار می شود.

,

دبیر ستاد مردمی بزرگداشت عید غدیر با تاکید براینکه مراکزی که دارای بودجه های کلان فرهنگی هستند با اختصاص مبالغی کلان برای برگزاری کنسرت های موسیقی در بزرگداشت ایام سرور اهل بیت مانند نیمه شعبان، اقدام می کنند، افزود: خروجی این برنامه ها با مبانی دینی و آموزه های  مکتب اهل بیت منطبق نیست و حتی در بسیاری از طیف های مذهبی به عنوان یک امر عادی تلقی شده است و برای برگزاری محفل شادی دینی یک الگوی مناسب ارائه و به متون دینی و روایات معصومین توجه نمی شود.

,

مهدوی خواستار تبلیغ و ترویج برگزاری اعیاد مذهبی به سبک اسلامی از همه مسئولان فرهنگی و مراکز اثرگذار تبلیغی مانند سازمان فرهنگی- ورزشی شهرداری، اداره ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و صدا و سیما شد وگفت: امیدواریم با برنامه ریزی این مراکز فرهنگی، شاهد وقایع تلخ و رفتارهای شایع در مجالس متناسب با لهو و لعب که به واسطه الگوگیری های غلط در بخشی از محافل مذهبی رخ می دهد، نباشیم.

,

1

, 1, 1,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه