گرامیداشت شهدای نیروهای مسلح؛

مسابقات ورزشی نیروهای مسلح در تربت حیدریه آغاز شد

مسابقات ورزشی نیروهای مسلح در تربت حیدریه آغاز شد
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه از آغاز رقابتهای ورزشی نیروهای مسلح تربت حیدریه، گرامیداشت شهدای نیروهای مسلح به میزبانی ناحیه مقاومت بسیج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی صبح امروز در آئین افتتاحیه این مسابقات در گفتگو با تابان تربت، هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را ارج نهادن به مقام شامخ شهدای نیروهای مسلح، تقویت روحیه اخوت و برادری و ارتقاء سطح آمادگی جسمانی کارکنان در سطح نیروهای مسلح عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی افزود: با توجه به تاکید فرماندهی معظم کل قوا به آماده بودن کارکنان نیروهای مسلح و در راستای آمادگی جسمانی یگان های نظامی، این مسابقات در دو رشته والیبال و فوتسال با حضور 80 ورزشکار به میزبانی ناحیه بسیج تربت حیدریه در سالن شهید برونسی برگزار می شود.

,

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه اذعان کرد: مراسم اختتامیه و اهدای لوح و کاپ قهرمانی این دوره از رقابتها روز چهارشنبه 15 مهرماه در سالن شهید برونسی برگزار می شود.

,

گروه توپخانه، موشکی و پدافند هوایی ۶۱ محرم سپاه پاسداران، تیپ ۱۷۷ پیاده شهید محمد جعفر نصر اصفهانی ارتش، سپاه ناحیه مقاومت بسیج و منطقه انتظامی ، چهار ارگان نظامی مستقر در شهرستان تربت حیدریه می باشند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه