logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

سود سرمایه‌گذران‌خارجی از برجام چقدراست؟

سود سرمایه‌گذران‌خارجی از برجام چقدراست؟
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: براساس پیش بینیها، در نتیجه اجرای برجام، بازاری با سود ۸ میلیارد دلار در انتظار شرکتهای بین المللی و سرمایه گذاران بالقوه خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وزارت نفت، حمیدرضا کاتوزیان، در دومین همایش بین المللی فرصتهای فناورانه نفت و گاز با اشاره به گسترش قابل توجه دانش در جهان گفت: موسسات تحقیقاتی و فناوری نمی توانند تنها بر دستاوردهای خود تکیه کنند، در نتیجه به اشتراک گذاشتن دارایی با همکاران بهترین رویکرد برای استفاده بهینه از فناوریهای روز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی به حضور نمایندگان سفارتخانه های خارجی و مقامات عالیرتبه و مدیران شرکتهای داخلی و بین المللی در این همایش اشاره کرد و افزود: پژوهشگاه صنعت نفت توانست به منظور رفع چالشها و فرصتهای فناورانه موجود در بخش بالادست صنعت نفت کشور، این همایش را به عنوان فرصتی برای تبادل اطلاعات در مورد فناوریهای روز جهان با نمایندگان شرکت ملی نفت ایران برگزار کند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به برگزاری موفقیت آمیز نخستین دوره این همایش در سال گذشته تصریح کرد: دومین همایش بین المللی فرصتهای فناورانه نفت و گاز از مزیت تغییرات مثبت در فضای جهانی برای توسعه همکاریهای بین المللی با جمهوری اسلامی ایران در سایه تصویب برنامه جامع اقدام مشترک برجام و 1+5 بهره مند است.

کاتوزیان با بیان این که تحلیلگران بر این باورند که این توافق مهم روابط میان ایران و جهان را تغییر خواهد داد، یادآور شد: این شرایط موقعیت بی بدیلی را برای تقویت اقتصاد ایران در اختیار کشور قرار خواهد داد.

وی با تأکید بر این که شواهد عینی از اقتصاد بزرگ و غنی از منابع ایران توجه بسیاری را جلب کرده، اظهار کرد: نتایج تحقیقاتی که از سوی بانک سرمایه گذاری گلدمن انجام شده حاکی از آن است که ایران در میان 11 کشوری قرار دارد که در قرن 21 می تواند به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل شود.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: با توجه به بررسیهای انجام شده، پیش بینی می شود که در نتیجه اجرای برجام، بازاری با سود 8 میلیارد دلار در انتظار شرکتهای جهانی و سرمایه گذاران بالقوه خواهد بود.

کاتوزیان با بیان این که در دو سال گذشته تغییرات و اقدامات زیادی به منظور تحقق اهداف رئیس جمهوری برای توسعه اقتصادی ایران در بلندمدت صورت گرفته است، گفت: همسو با اهداف چشم انداز 1404 برای کسب رتبه نخست صنعتی علمی و فناوری در منطقه، فعالیتهای بسیاری باید انجام شود و از این رو پژوهشگاه صنعت نفت نقش مهمی در تحقق الزامات فناورانه صنعت نفت کشور دارد.

وی با اشاره به این که باور بر این است که صنعت نفت ایران به عنوان بزرگترین منبع درآمد ملی، یکی از پیشرانهای توسعه اقتصادی کشور در سالهای آتی خواهد بود، تصریح کرد: پژوهشگاه صنعت نفت نیز به عنوان بازوی تحقیق و توسعه وزارت نفت مصمم است تا توانمندیهای خود را برای کمک به این مهم از طریق ابزار فناوری تقویت کند.

به گفته وی، وزیر نفت سه اولویت اصلی برای جهت گیری فعالیتهای پژوهشگاه را اعلام کرده که نخست و مهمترین اولویت بخش بالادستی است که به توجه سریع نیازمند است.

کاتوزیان اولویت دوم پژوهشگاه صنعت نفت را حوزه شدت مصرف انرژی در کشور و اولویت سوم را تأمین دانش فنی مورد نیاز بخش پایین دستی دانست و گفت: با توجه به این که مهمترین اولویتهای صنعت نفت ایران افزایش ضریب برداشت از میدانهای بزرگ است از این رو فناوریهای ازدیاد برداشت را به عنوان محور اصلی این همایش انتخاب کردیم.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: به طور همزمان شرکت ملی نفت ایران، تحت نظارت وزیر نفت، تصمیم گرفته است طرح جدیدی را با هدف افزایش نرخ تولید برای توسعه تحقیقات محور میدانهای نفت کشور اجرا کند.

وی با اشاره به واگذاری مطالعه میدانهای اهواز و یادآوران به پژوهشگاه صنعت نفت اظهار کرد: این دو میدان از بزرگترین میدانهای نفت کشور به حساب می آیند و قرارداد رسمی انجام مطالعات ازدیاد برداشت روی میدان اهواز در اواخر سال گذشته بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با پژوهشگاه منعقد شد.

کاتوزیان ادامه داد: با وجود موانع ناشناخته زیادی که بر سر راه این طرح جدید قرار داد، پژوهشگاه صنعت نفت به همراه همکاران نامی بین المللی خود پیشرفت قابل قبولی در این حوزه داشته است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با ابراز امیدواری از برگزاری این همایش یادآور شد: امیدواریم که این همایش آغازی برای همکاریهای نزدیکتر بین پژوهشگاه، شرکای بین المللی این مجموعه و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه