اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزیر آموزش و پرورش خبر داد

بازنشستگی پیش از موعد در لایحه بودجه 1393

بازنشستگی پیش از موعد در لایحه بودجه 1393
وزیر آموزش و پرورش از بازنشستگی پیش از موعد در لایحه بودجه 1393خبر داد و گفت: در بودجه سال 1393 ردیفی با عنوان کیفیت بخشی دیده شده است که در صورت تأمین اعتبار، وضعیت آموزشی مخصوصاً هنرستان‌ها تقویت خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، علی اصغر فانی در حاشیه نشست مشترک رؤسای هیئت‌های بدوی و ادارات ارزیابی عملکرد و بازرسی در باشگاه فرهنگیان تهران، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر استخدام‌هایی بر آموزش و پرورش تحمیل شده است، افزود: این استخدام‌ها تعادل نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی را بر هم زد و مشکلات متعددی برای مدیریت بر منابع نیروی انسانی ایجاد کرد.

وزیر آموزش و پرورش، با تأکید بر اینکه بدون برنامه‌ریزی کاری صورت نمی‌گیرد، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی می‌توان از معلمان مازاد دوره راهنمایی تحصیلی و دبیرستان برای تدریس در دوره ابتدایی استفاده کرد.

وی، ایجاد انگیزه در بین معلمان ابتدایی را ضروری دانست و تصریح کرد: پیشنهاد فوق العاده شغل برای معلمان دوره ابتدایی به معاونت برنامه‌ریزی رئیس جمهور ارائه گردید و موضوع در حال پیگیری است.

فانی در ادامه خاطر نشان کرد: تا آخر اسفند ماه، سعی خواهیم کرد ساماندهی نیروی انسانی برای سال آینده روی کاغذ انجام و نقل و انتقالات سال آینده تحت تاثیر این ساماندهی قرار می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه بازنشستگی پیش از موعد در لایحه بودجه دولت آمده است، افزود: در صورت تصویب این لایحه، نیروهای مازاد با تشویق و امتیاز و البته با انتخاب و اختیار خود از سیستم آموزش و پروش خارج خواهند شد و امیدواریم طی دو سال آینده عدم توازن نیروی انسانی را ساماندهی کنیم.

وی به افزایش 26 درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال 1393 اشاره کرد و یادآور شد: در بودجه سال 1393 ردیفی با عنوان کیفیت بخشی دیده شده است که در صورت تأمین اعتبار، وضعیت آموزشی مخصوصاً هنرستان‌ها تقویت خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه