اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افزایش متکدیان کولی در بهارستان

افزایش متکدیان کولی در بهارستان
یکی از آسیب های اجتماعی جدی هر ساختار سیاسی، تکدی گری است که متاسفانه در بهارستان به شدت دیده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، گاه باندهای تکدی گر با استخدام کودکان و اعزام ان ها به شهرهای بزرگ این فعالیت را سرو سامان می دهند.
گدایی یکی از منفور ترین کارها در دین مبین اسلام می باشد، گدایان افرادی زرنگ و با انگیزه هستند که با گرفتن مبالغی هنگفت، ضمن ثروتمند شدن، جامعه را به بد نامی سوق می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,
,

12
نشستن در معابر عمومی و دست دراز کردن برای گرفتن مبالغی خاص و نیز دروغ گویی در باره ی نیاز به بیمارستان، نوشتن جملاتی بر روی کاغذ و در دید مردم گذاشتن، استفاده از کودکان با دادن قرص خواب آور به ان ها برای مظلوم نمایی تنها بخشی از فعالیت های تکدی گری است.
کمتر پل هوایی و معابر عمومی در شهرستان بهارستان هست که از دست این متکدیان در امان ماند باشد که از پسرکان و دخترکان گرفته تا میانسال و کهنسال که از عبور عابران و بازی با احساسات مردم ارتزاق می کنند و گدایی را نوعی شغل پیشه کرده اند.
بهارستان از جمله شهرستان های تهران است که وقتی وارد میشی روی هر پل هوایی چند متکدی منتظر عبور شما هستند که عموماً زنان و کودکانی هستند که با در دست داشتن بسته ای آدامس، دستمال کاغذی وسر راه عابران و مسافران را می گیرند و از آنها تکدی گری می کنند.
برخی از متکدیان نیز مردانی هستند که با گفتن اینکه در راه مانده اند یا فرزند بیمار دارند، از مردم تقاضای پول می کنند اما وجود کودکان کار که بین سنین ۵ تا ۱۵ سالگی تکدی گری می کنند نگرانی را افزایش می دهد، کودکانی که اکنون باید در مهد و در کلاس درس باشند اما به دلایل مختلف، به تکدی گری و فروش آدامس و دستمال کاغذی بسنده کرده اند.
همچنین دیدن نوزادان بسیار کوچک در آغوش این زنان که هیچ بهداشتی ندارند دل آدم را به درد می آورد.
از تمام همشهریان عزیز تقاضا دارم در صورت تمایل به کمک کردن به نیاز مندان پول های خود را به صندوق صدقات کمیته امداد بیاندازند زیرا نیاز مندان واقعی تحت پوشش کمیته امداد هستند.
در آخر باید گفته شود تکدی گری پدیده منفی است که با اعتقادات مذهبی و عرف جامعه ناسازگار است و سبب بروز و رشد آسیب های اجتماعی از جمله سرقت، اعتیاد، کودک آزاری و غیره می شود که باید برای رفع این معضلات همه مسئولان و دست اندکاران دست در دست هم بدهند و برای ساماندهی متکدیان وارد عمل شوند.
انتهای پیام

, 12, 12,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه