اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در دومین ویژه برنامه عشق کروانی مطرح شد؛

بودجه فرهنگی شهر تبریز افزایش می یابد

بودجه فرهنگی شهر تبریز افزایش می یابد
شهردار تبریز در دومین ویژه برنامه عشق کروانی که به منظور تجلیل از پیرغلامان دربار اباعبدالله الحسین(ع) در تالار الغدیر تبریز برگزار شد، از افزایش بودجه فرهنگی شهر تبریز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج , صادق نجفی در دومین ویژه برنامه عشق کروانی با بیان اینکه وظیفه شهرداری اساسا خدمت رسانی به مردم در همه حوزه هاست افزود: ما تلاش دار یم تا بودجه فرهنگی شهر را تا جایی که امکانش هست افزایش دهیم تا زمینه این خدمات رسانی افزایش یابد.

وی ادامه داد: ما در این راستای خواهیم کوشید از نظر و آرای بزرگان فرهنگی و هنری شهر، اصحاب رسانه و مطبوعات، ایثارگران و همه آنهایی که می توانند در این خصوص ارائه نظر نمایند بهره خواهیم برد.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,


نجفی افزود: باید تبریز را به آن جایگاهی که شان واقعی او ایجاب می کند برسانیم تا شهروندان از زندگی در این شهر بر خود ببالند.

شهردار تبریز با بیان اینکه برگزاری مراسم بزرگداشت برای مفاخر فرهنگی و ادبی شهر امری لازم است خاطر نشان کرد: خوب است جهت گیری این مراسم ها به سمت افرادی سوق یابد که در حال حیاتند تا آنها پاداش خدمات فرهنگی به جامعه شان را دریابند.

وی با تقدیر از برگزاری مراسم عشق کروانی، گفت: ما صمیمانه از افرادی که در مسیر اهلبیت عصمت و طهارت فعالیت می کنند سپاسگزاریم و از آنان به خاطر پرورش این روحیه و زنده نگاه داشتن آن سپاسگزاریم.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه