logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رفتارهای جنون آمیز آل سعود معنایی جز انزوال و نابودی آنها ندارد/باید اقتصاد عربستان را با تحریم تهدید کنیم

رفتارهای جنون آمیز آل سعود معنایی جز انزوال و نابودی آنها ندارد/باید اقتصاد عربستان را با تحریم تهدید کنیم
اعضای تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت : از آنجا که حجاج ایرانی سهم وسیعی در رشد اقتصادی عربستان دارند اولین توقع ما این است که بازار و اقتصاد عربستان را با تحریم تهدید کنیم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛   یکی از مسئولان تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توقع و انتظارات جامعه دانشگاهی را از دولت و ملت چنین گفت: از آنجا که حجاج ایرانی سهم وسیعی در رشد اقتصادی عربستان دارند اولین توقع ما این است که بازار و اقتصاد عربستان را با تحریم تهدید کنیم. یعنی تدبیری اندیشیده شود که دیگر کسی از این کشور خرید نداشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مردی یکی از اعضای تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، با اشاره به بی کفایتی آل سعود در حادثه تلخ منا و کشته شدن شمار زیادی از حجاج اظهار کرد: متاسفانه آل سعود به رسم خونخواری اجداد بنی امیه اش خون مسلمانان یمن را به شیشه کرده و این مدعیان خادم حرمین شریفین راضی به کشته شدن مهمانان سرزمین وحی شده اند.
وی تصریح کرد: این تناقض در رفتار اصلا عجیب نیست و شرارت و رفتارهای جنون آمیز این خاندان معنایی جز انزوال و نابودی آنها ندارد!
این دانشجوی قزوینی با اشاره به اعلام سه روز عزای عمومی از سوی رهبری انقلاب گفت: رهبر عزیزمان دلسوز پس از این ضایعه اسف بار۳ روز عزای عمومی اعلام فرمودند که این اعلام عزا پیام هایی را در پی دارد. 
مردی با اشاره به نکته های دریافتی از پیام تسلیت رهبر انقلاب عنوان کرد: اولین نکته ای که از این پیام مخابره می شود این است که جهان اسلام بداند که این رخداد حتما باید روزی جواب داده شود و آل منحوس سعود یک روز جواب این اتفاق را خواهد داد.
وی دومین پیام را چنین دانست: دومین نکته این پیام این است که این رخداد یعنی عزای یک ملت در غم حادثه ای تلخ تر از تمام حوادث متصور. 
این عضو تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک و عدم بازگشت وی بعد از وقوع این حادثه تلخ خاطرنشان کرد: این انتقاد از رئیس دولت است که چرا در حرکتی انقلاب گونه سفرش را رها نکرد تا به کشورش بیاید و در این عزای عمومی رشته امور را به دست گیرد و خود مسئول پیگیری و بررسی امور باشد نه معاون اول وی. 
مردی از کارشکنی دولت عربستان در صدور ویزا برای نماینده دولت ایران انتقاد کرد و افزود: وقتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان و تیم پیگیری مامور از جانب دولت به واسطه کارشکنی دولت عربستان اجازه ورود به عربستان را پیدا نمی کنند پس دستاورد پیام های تبریک دولت به انتصابات ال سعود چه بود؟ چرا کمترین دغدعه کابینه پیدا شدن گمشدگان نیست؟
این دانشجوی دانشگاه ازاد اسلامی قزوین توقع و انتظارات جامعه دانشگاهی را از دولت و ملت چنین عنوان کرد: از آنجا که حجاج ایرانی سهم وسیعی در رشد اقتصادی عربستان دارند اولین توقع ما این است که بازار و اقتصاد عربستان را با تحریم تهدید کنیم. یعنی تدبیری اندیشیده شود که دیگر کسی از این کشور خرید نداشته باشد. بی شک این مسئله در اقتصاد این کشور تاثیر آشکاری خواهد داشت. 
این عضو تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خطاب به مسئولان خاطرنشان کرد: انتظار ملت ایران و جامعه دانشگاهی این است که مسئولین و دولتمردان کشور با عزت نفس علیه اقدامات عربستان موضع گیری داشته باشند. 
وی در پایان با انتقاد از برخی صحبت ها که در فضای مجازی به گوش م رسد گفت: انسان شگفت زده می شود که چطور در داخل کشور کسانی که هیچ عقبه ای ندارند و محروم از شخصیت در نظر مردم هستند در مقام دفاع از آل سعود برآمده اند و گاه حجاج را مقصر می دانند. اینها خود دردی عظیم و استخوان سوز است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه