عضو اسبق اتاق اصناف چالوس مطرح کرد
بیقانونی و سوء مدیریت اتاق اصناف، بزرگترین چالش بازار چالوس
عضو اسبق اتاق اصناف چالوس گفت: بیقانونی، عدم مدیریت اتاق اصناف، دخالت افراد و مسئولان غیرمسئول در امور اصناف و تعدد متولیان امر از جمله مهمترین مشکلات بازار چالوس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازنداصناف، طاهر حسینی شب گذشته طی گفت و گویی اظهار کرد: چالوس دارای 39 اتحادیه صنفی و بیش از 7 هزار واحد صنفی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازنداصناف, ,وی افزود: اتحادیه خوار و بار با بیش از 900 عضو بزرگترین و اتحادیه الکتریکی با 65 عضو کوچکترین اتحادیه صنفی چالوس به شمار میروند.
عضو اسبق اتاق اصناف چالوس درباره وضعیت میدان میوه و تره بار و کشتارگاه در این شهر به خبرنگار ما پاسخ داد: میدان میوه تره بار وضعیت مناسب و در خور شهر و کسبه را ندارد و از لحاظ کشتارگاه نیز بهدلیل سنتی بودن آن، با مشکلات عدیدهای مواجه هستیم.
حسینی درباره بزرگترین مشکلات حال حاضر بازار چالوس، پاسخ داد: بیقانونی، عدم مدیریت اتاق اصناف، دخالت افراد و مسئولان غیر مسئول در امور اصناف و تعدد متولیان امر از جمله مهمترین مشکلات بازار چالوس است.
عضو مستعفی اتاق اصناف چالوس با بیان اینکه ارشاد، ایرانگردی، اداره صنعت و معدن و اتاق اصناف چهار متولی ساماندهی اصناف و بازار در چالوس هستند، تصریح کرد: وقتی صدور پروانه فعالیت تمام فروشگاههای بزرگ حاشیه شهر را اداره صنعت، معدن و تجارت، رستورانها و چلوکبابیها را گردشگری، چاپ و دیجیتال را ارشاد و ما بقی را اتاق اصناف صادر میکند، هرج و مرج در بازار طبیعی است.
نایب رئیس اسبق اتاق اصناف چالوس با بیان اینکه از آنجا که میدان میوه و تره بار خود از وضعیت استاندارد و مناسبی برخوردار نیست، بسیاری از میوه فروشیهای سطح شهر نیز فاقد پروانه کسب هستند، اذعان کرد: بیشتر میوه فروشیهای بازار شهرداری که تعدادشان به بیش از 70 واحد صنفی میرسد، فاقد پروانه کسب هستند.
حسینی در ادامه معضل دستفروشان را یکی دیگر از مشکلات عمده بازاریان چالوس برشمرد و متذکر شد: تمام ورودیهای شهر و همچنین حاشیههای شهر مملو از دستفروشان است و آن هم بهدلیل عدم اعمال قانون و عدم همکاری مناسب شهرداری در چالوس است.
این عضو اسبق اتاق اصناف چالوس با بیان اینکه حذف حدود و سقف صنفی موجب هجوم بیکاران به بدنه بازار شد، اظهار کرد: وقتی حدود و سقف صنفی را دولت از میان برداشت، هجوم بی امان بیکاران به بازار، موجب بیثباتی بازار شد و به راحتی هر فرد با خراب کردن دیوار خانهاش، یک مغازه ساخت تا جوان بیکارش را مشغول به کار کند.
حسینی در پایان با بیان اینکه بازار جای سیاسی کاری نیست، یادآور شد: بازار همواره مستقل بوده و تنها و تنها باید در اختیار مردم باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه