logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

علمای اهل سنت از فتوای امام راحل پیروی می کنند/ فتوای امام خمینی(ره) در خصوص سلمان رشدی قابل تحریف نیست

علمای اهل سنت از فتوای امام راحل پیروی می کنند/ فتوای امام خمینی(ره) در خصوص سلمان رشدی قابل تحریف نیست
برخی ازعلمای اهل سنت سیستان و بلوچستان مخالفت خود را از حضور سلمان رشدی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت اعلام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، از آنجایی که نمایشگاه کتاب فرانکفورت یکی از مهمترین نمایشگاه‌های جهان است، کشور ایران نیز چندسالی است که برای حضور خود در معرفی نشر کتاب ها و ناشران در تلاش است. این پیگیری برای حضور در نمایشگاه به گونه ای ادامه داشت که از اردیبهشت امسال تا یک هفته گذشته، جلسات متعددی پیرامون حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت برگزار و تقریباً همه برنامه‌ها قطعی شده بود و ویزای مسافران آلمان نیز صادرگردیده بود که در این زمینه قرار شد ۱۶ ناشر به صورت مستقل در نمایشگاه کتاب فرانکفورت غرفه داشته باشند اما به یک باره خبری درباره حضور سلمان رشدی، نویسنده هتاک و مرتد به عنوان سخنران این نمایشگاه منتشر شد که این خبر با واکنش و بازتاب زیادی از سوی رسانه ها و اقشار مختلف جامعه مواجه شد.
در همین راستا خبرنگار ما نظر برخی از علمای اهل سنت در برپایی نمایشگاه کتاب فرانکفورت را جویا می شود که در ادامه می خوانید.

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه: علمای اهل سنت از فتوای حضرت امام خمینی(ره) پیروی می کنند

مولوی ریگیان پور در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه در این خصوص اظهار داشت: حضور سلمان رشدی در نمایشگاه کتاب برعلیه امت اسلامی و فتوای امام راحل است.
وی گفت: سلمان رشدی فردی مرتد و کافر است که با نوشتن کتاب شیطانی خود صدای ملل اسلامی علی الخصوص ایران اسلامی را بلند کرد که در این زمینه رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) فتوا دادند و دستور کشتن وی را صادر کردند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه افزود: علمای اهل سنت با حضور این فرد پلید و شیطان صفت در نمایشگاه کتاب مخالف هستند و در این زمینه پیرو فتوای امام راحل می باشند.
وی ادامه داد: کشورهای اسلامی و همجوار قطعا باید از حضور خود در این نمایشگاه خودداری کنند و از حضور ناشران در این نمایشگاه نیز ممانعت بعمل آید.
ریگیان پور بیان کرد: نمایشگاه کتاب فرانکفورت باید تحریم شود زیرا دعوت از سلمان رشدی اهانت به جهان اسلام است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: همه باید فتوای امام راحل را مد نظر خود قرار دهند و بدانند که در مورد فتوایی که حضرت امام (ره) صادر کرده است احدی حق ندارد روی آن فتوا دهد.
همچنین گفت: مسلمانان همه باید متحد و همدل باشند و از حضور خود در این نمایشگاه خودداری کنند.

امام جمعه اهل سنت نصرت آباد: حضور این فرد مرتد در نمایشگاه کتاب غیر قابل قبول است/ سلمان رشدی باید کشته شود

مولوی جان داد نارویی نیز در گفت و گو با زاهدانه بیان کرد: امام راحل دستور قتل این کافر را صادر نموده است و حضور این فرد مرتد در نمایشگاه کتاب غیر قابل قبول است.
وی گفت: نظر ما اجرای فتوای امام راحل است و باید این فرد خائن و پلید را کشت.
امام جمعه اهل سنت نصرت آباد ادامه داد: باید از حضور سلمان رشدی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت خودداری شود و ناشران نیز از حضور خود در این نمایشگاه خودداری کنند.
وی افزود: این نمایشگاه باید تحریم شود زیرا حضور این فرد پلید در نمایشگاه کتاب اقدام درست و مناسبی نبوده و نخواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه,
,
,
, امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه: علمای اهل سنت از فتوای حضرت امام خمینی(ره) پیروی می کنند,
,
, زاهدانه ,
,
,
,
,
,
,
,
, امام جمعه اهل سنت نصرت آباد: حضور این فرد مرتد در نمایشگاه کتاب غیر قابل قبول است/ سلمان رشدی باید کشته شود,
,
, زاهدانه ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه