اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرماندار کبودراهنگ:

اقدامات بنیاد مسکن کبودراهنگ مثبت است

اقدامات بنیاد مسکن کبودراهنگ مثبت است
فرماندار کبودراهنگ گفت: اقدامات بنیاد مسکن کبودراهنگ با توجه به طرح های اجرایی در مناطق روستایی، مثبت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ؛ احسان قنبری طرح های اجرا شده بنیاد مسکن در مناطق روستایی را قابل توجه دانست و اظهار داشت: این نهاد با توجه به عملکرد مطلوب در اجرای پروژهای روستایی طی چند ماه اخیر به عنوان دستگاه برتر اجرایی معرفی می شود و امید است با ادامه آن شاهد حل بخش مهمی از مشکلات شهرستان باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,

وی افزود: بیش از ۷۵ درصد روستاهای کبودراهنگ زیرسازی، بیس ریزی و تعریض شده اند و ۳۵ روستا باقی مانده نیز تا پایان سال ۹۵ در دستور کار قرار دارد تا با همکاری و تعامل مردم و دهیاری ها حداقل اعتبار عملیات زیرسازی و بیس ریزی تامین و انجام شود.

,

قنبری گفت: حدود ۶۰ روستا آماده آسفالت ریزی است که اگر دهیاران ۲۰ درصد هزینه آن را به عنوان ارزش افزوده و مالیات به حساب خزانه واریز کنند از طریق بنیاد مسکن آسفالت مورد نیاز این روستاها تامین خواهد شد.

,

وی با بیان اینکه بخشداری ها، دهیارها و شوراهای اسلامی از یاوران بنیاد مسکن هستند ادامه داد: دهیاران باید در اجرای کارهای عمرانی از مشارکت های مردمی اهالی روستا استفاده کنند تا بتوانند مشکلات و معضلات روستا را تا حد امکان حل و فصل کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه