اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آن چه که صنف خیاطان به آن می بالد؛

محیا کردن پارچه های عزای حسینی در ایام محرم

محیا کردن پارچه های عزای حسینی در ایام محرم
رئیس اتحادیه صنف خیاطان استان کرمان گفت:گلدوزی ها برروی پارچه ها با نام اهل بیت (ع) خصوصا سالار شهیدان امام حسین (ع) در این ایام با افتخار برعهده صنف خیطان می باشد و سفارشات هیئات مذهبی مساجد ها در این روزها بیشتر است و کار صنف خیطان در این ایام پر برکت فشرده تر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از “کسبه کرمان “  صدای محرم در تمام فضای شهر طنین‌انداز و سیمای شهر عوض شده است؛ گویا در و دیوار هم عزادار حسین(ع) شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از “کسبه کرمان , “کسبه کرمان , “,

این روزها نام زیبای «ابا عبدالله(ع)» در همه جا حضور دارد گاهی آن را در بنرها و تابلوهای بزرگ و کوچک و گاهی بر روی پارچه‌های‌ رنگی و زیبایی که در تهیه آن زحمت فراوانی کشیده شده است می‌بینیم؛ برخی نیز این نام مبارک را بر روی پارچه‌های سیاه با طلاکوب‌های سفید یا طلایی نوشته‌اند. بر روی برخی پرچم‌ها این جمله حک شده است که «به مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان» خوش آمدید.

,

محمد مهدی عباسی در گفتگوی با خبرنگار“کسبه کرمان” در رابطه با دوخت پرچم ها و لباس ها در ایام محرم گفت:معمولا در این ماه ها سفارشات بسیاری برای دهه اول محرم داریم.

, “کسبه کرمان”, “کسبه کرمان”,

Image result for ‫بازار محرم‬‎

, Image result for ‫بازار محرم‬‎,

 

,

رئیس اتحادیه صنف خیاطان استان کرمان افزود: گلدوزی ها برروی پارچه ها با نام اهل بیت (ع) خصوصا سالار شهیدان امام حسین (ع) در این ایام با افتخار برعهده صنف خیاطان می باشد و سفارشات هیئات مذهبی مساجد در این روزها بیشتر است و کار صنف خیاطان در این ایام پر برکت فشرده تر است.

,

وی تشریح کرد: ما در این یک ماه واقعا فشار زیادی را تحمل می‌کنیم ولی کمک‌هایی داریم که در هیچ کجای جهان چنین کمک‌هایی وجود ندارد،ما باید با صبر و حوصله تمام به مشتریانی که برای کار امام حسین(ع) به ما مراجعه می‌کنند پاسخ دهیم، چون آن‌ها نوکران امام حسین(ع) هستند.
در ایام محرم که وارد بازار شوی با پارچه‌هایی با نام اباعبدالله عزادار شده، خیمه‌های رنگی که هنوز پاره و سوخته نشده و یادآور خیمه‌های اهل بیت(ع) است، کلاه‌خودها، علم‌ها و پرچم‌هایی که با دیدن‌شان به یاد علمدار کربلا می‌افتیم، گهواره‌هایی که یاد یاور باب‌الحوائج رباب است

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه