مشکلات عشایر در آغاز فصل کوچ؛ از تهیه آب آشامیدنی تا کمبود امکانات آموزشی

مشکلات عشایر در آغاز فصل کوچ؛ از تهیه آب آشامیدنی تا کمبود امکانات آموزشی
عشایر منطقه ماهیدشت استان کرمانشاه در فصل کوچ، به علت خشکسالی با مشکلاتی روبرو هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بسیج عشایر کرمانشاه؛ عشایر در هشت سال دفاع مقدس نقش اساسی داشته و در همه زمان‌ها در صحنه‌اند و در حال حاضر نیز جزء کم‌توقع‌ترین اقشار جامعه هستند. آنان مردمانی هستند که خانه به دوش به دنبال مخمل سبز زمین راهی دشت و دمن شده و تولیدات‌ آنان خدمتی بزرگ به کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از بسیج عشایر کرمانشاه؛ عشایر در هشت سال دفاع مقدس نقش اساسی داشته و در همه زمان‌ها در صحنه‌اند و در حال حاضر نیز جزء کم‌توقع‌ترین اقشار جامعه هستند. آنان مردمانی هستند که خانه به دوش به دنبال مخمل سبز زمین راهی دشت و دمن شده و تولیدات‌ آنان خدمتی بزرگ به کشور است., بسیج عشایر, عشایر در هشت سال دفاع مقدس نقش اساسی داشته و در همه زمان‌ها در صحنه‌اند, و در حال حاضر نیز جزء کم‌توقع‌ترین اقشار جامعه هستند. آنان مردمانی هستند که خانه به دوش به دنبال مخمل سبز زمین راهی دشت و دمن شده و تولیدات‌ آنان خدمتی بزرگ به کشور است.,

هر ساله با شروع کوچ پاییزه عشایر کرمانشاه، این قشر پرتلاش و انقلابی با مشکلاتی دست و پنجه نرم کرده، به همین منظور مصاحبه ای با تعدادی از عشایر این منطقه انجام شد تا بتوان گوشه ای از مشکلات آنان را بازگو و هرچه زودتر درصدد رفع آن تلاش شود که به راستی همت مسئولان را می‌طلبد.

, هر ساله با شروع کوچ پاییزه عشایر کرمانشاه، این قشر پرتلاش و انقلابی با مشکلاتی دست و پنجه نرم کرده، به همین منظور مصاحبه ای با تعدادی از عشایر این منطقه انجام شد تا بتوان گوشه ای از مشکلات آنان را بازگو و هرچه زودتر درصدد رفع آن تلاش شود که به راستی همت مسئولان را می‌طلبد.,

خواسته یکی از عشایر ایل کلهر (شوان کاره) منطقه ماهیدشت از دولت این است که در فصل کوچ، هر ساله به بهانه غیر بومی بودن در استان های دیگر به علت خشکسالی تحت فشار قرار گرفته و مشکلاتی در هنگام کوچ برای این قشر ساده و بی آلایش بوجود آمده است.

, خواسته یکی از عشایر ایل کلهر (شوان کاره) منطقه ماهیدشت از دولت این است که , در فصل کوچ، هر ساله به بهانه غیر بومی بودن در استان های دیگر به علت خشکسالی تحت فشار قرار گرفته و مشکلاتی در هنگام کوچ برای این قشر ساده و بی آلایش بوجود آمده است., غیر بومی بودن,

وی، از کمبود ارائه سوخت مایع و تسهیلات و امکانات زندگی از قبیل آب، برق، مسکن، حمام و مدرسه سخن گفته است.

,

یکی از عشایر ایل زنگنه از نبود ارائه تسهیلات (بدون ضامن)، امکانات آموزشی و ادامه تحصیل گلایه کرده است.

,

وی می گوید: دولت آب بهداشتی و آشامیدنی در ییلاق و قشلاق با قیمت مناسب فراهم کند و خدمات بهداشتی و پزشکی در این منطقه ارائه دهد.

,

خواسته دیگر عشایر منطقه این است که دولت زمین برای کشت و کار و مرتع در اختیار عشایر قرار دهد تا بتوان با فروش علوفه و خوراک دام به قیمت ارزان و به موقع به عشایر خدمات داد.

,

در آخر یکی دیگر از عشایر گفت: صفحات خورشیدی همانند شهرهای دیگر به منظور ایجاد برق در این منطقه عشایری توزیع شود.

,

, ,

 

,

یادآور می‌شود که طایفه چوین ایل زنگنه در حال حرکت از کرمانشاه به دهلران در حال کوچ است.

, یادآور می‌شود که طایفه چوین ایل زنگنه در حال حرکت از کرمانشاه به دهلران در حال کوچ است.,

انتهای پیام/خ

, انتهای پیام/خ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه