اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزیر نیرو: قیمت برق فعلاً افزایش نمی‌یابد

وزیر نیرو: قیمت برق فعلاً افزایش نمی‌یابد
وزیر نیرو با بیان اینکه روس‌ها تمایل به ساخت یک نیروگاه بخار در بندرعباس به ظرفیت ۷۰۰ مگاوات دارند، گفت: روس‌ها تصمیم گرفته‌اند تا در حوزه آب و برق ایران سرمایه‌گذاری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از فارس، حمید چیت‌چیان در حاشیه دیدار خود با وزیر انرژی روسیه به خبرنگاران گفت:‌از حدود 2 سال پیش مذاکراتی با وزیر انرژی روسیه داشته‌ایم بنابراین تصمیماتی برای حوزه آب و برق گرفته شد که در حال حاضر به قرارداد نزدیک شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: یکی از پیشنهادات روس‌ها احداث حداقل یک نیروگاه بخار و مدرن کردن یک نیروگاه که سابقاً توسط روسیه ساخته شده بود، است.

چیت‌چیان اضافه کرد: در زمینه سنکرون کردن شبکه برق ایران و روسیه و همکاری‌هایی که مؤسسات روسی در ایران برای اکتشاف آب‌های ژرف خواهند داشت با روس‌ها به توافق رسیده‌ایم.

وزیر نیرو گفت: وزیر انرژی روسیه پیشنهاداتی از لحاظ تأمین مالی نیز داشته‌ و امید است با اقدامات اجرایی و همکاری‌های عملی در 5 ماه آینده به نتایج مطلوبی برسیم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه روس‌ها قرار است در کجا نیروگاه احداث کنند، گفت: روس‌ها قرار است یک نیروگاه دو واحد 350 مگاواتی در بندرعباس برای ایران احداث کنند.

وزیر نیرو  در پاسخ به سؤالی که آیا از قیمت‌های کنونی آب و برق راضی هستید یا خیر، بیان داشت: قیمت آب که به تازگی افزایش پیدا کرده است پس صبر کنید اما در مورد افزایش قیمت برق نیز باید بگویم که قیمت برق نیز به تازگی افزایش پیدا کرده پس قیمت برق فعلاً افزایش نمی‌یابد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ع
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه