logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وقتی محرومیت به ورزش هم رحم نمی کند

نبود اسپانسر؛ زخم لاعلاج ورزش سیستان و بلوچستان/ استعدادهای ورزشی که از نبود اسپانسر می‌سوزند

نبود اسپانسر؛ زخم لاعلاج ورزش سیستان و بلوچستان/ استعدادهای ورزشی که از نبود اسپانسر می‌سوزند
نقش مؤثر اسپانسرها و حامیان مالی در اعتلای صنعت ورزش استان هر روز بیشتر از دیروز نمود پیدا می کند و استان سیستان و بلوچستان همواره با این ؛ زخم لاعلاج هنوز نیز دست و پنجه نرم می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تفتان ما، احتمالاً دست اندر کاران بخش های مختلف  ورزشی این جملات” بودجه نداریم. منتظر اعتبار هستیم .اسپانسر” را در اتاق های اداره ورزش و جوانان بارها و بارها از زبان مسئولین شنیده اند و برنامه های مختلفشان در حوزه ورزش تحت الشعاع این معضل بغرنج قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما,

امروزه در دنیا از ورزش به عنوان یک صنعت مهم نام برده می شود و نقش مؤثر اسپانسرها و حامیان مالی در اعتلای این صنعت هر روز بیشتر از دیروز نمود پیدا می کند.

,

نبود صنایع بزرگ تولیدی و کارخانه جات مهم در شهرستان خاش و حتی استان خلأ بزرگی است که عقب ماندگی را از هر حیث به رخ می کشد و در این میان ورزش نیز از این محرومیت بی نصیب نیست.

,

کارنامه ورزش استان علی رغم همه محرومیت ها، معضلات و غیره در چند سال اخیر سیر صعودی هم در ورزش قهرمانی و هم در ورزش همگانی  را نشان می دهد حضور نماینده استان در لیگ برتر والیبال، قهرمانی ووشوکاران نوجوانان خاشی در لیگ کشور، حضورچشمگیر کبدی کاران سیستانی در تیم ملی، دعوت شدن ورزشکاران رشته های مختلف به اردوهای تیم های ملی و غیره نشان از شایستگی جوانان این منطقه از میهنمان در عرصه ورزش دارد.
سیستم مدیریت ورزشی در سطح کشور در چند سال اخیر با چالش هایی نظیر تبدیل ارگان سازمانی به وزارت، کمبود بودجه، کمبود فضای ورزشی، طرح های نیمه تمام در سطح ملی و غیره دست در گریبان بوده است و مسائل کلان  وزارت ورزش وجوانان باعث کم توجهی به ورزش استانها بخصوص استان های کمتر برخوردار مانند استان سیستان و بلوچستان شده است.

,
,

کسری بودجه و عدم تخصیص بودجه پایه به هیات های ورزشی که بار اصلی ورزش برعهده آنان است سبب تحقق نیافتن برنامه های حوزه ورزش می شود و متاسفانه آسیب های آن گریبانگیر جامعه بخصوص قشر جوان و نوجوان خواهد شد.
کنار کشیدن ارگان های تاثیر گذار مانند آموزش وپرورش، نیروهای نظامی وانتظامی، دانشگاه ها و سازمان های حوزه سلامت و بهداشت جسمانی و روانی مانند بهزیستی، کمیته امداد و غیره به دلیل کمبود بودجه یک آسیب مدیریتی در برنامه ریزی کلان حوزه ورزش است که جا دارد با تلاش و پیگیری های  مدیران اداره کل استان و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و حمایت مدیران استانداری و فرمانداری های ذیربط و فعال کردن و بروز رسانی شورای ورزش در سطح استان و شهرستان ها با الگوگیری از نمونه های موفق در سطح کشور و بین الملل شادابی و نشاط که لازمه یک جامعه ورزشی سالم است را به جامعه مظلوم ورزشی استان باز گردانند. همچنان باید گفت که تعامل درست و منطقی با مردم پایه زیربنای همه ی تعاملات متولیان ورزش استان است که موفقیت در این عرصه می تواند زیربنای اصلی سایر تعاملات مدیران ورزشی باشد.
توجه به توریسم ورزشی با اتکا به مناطق بکر در سرتاسر استان (منطقه تفتان و پیرامون آن، ایرندگان، سرباز، سواحل طبیعی و دست نخورده چابهار و غیره) می تواند یکی از راهکارهای کلیدی مدیران ورزشی استان باشد که لازمه آن ارتباط مردمان مناطق و دعوت آنها به شرکت و همکاری با اشکال مختلف توریسم ورزشی است.
نباید از ظرفیت های کلان واستراتژیک حوزه ورزش غافل شویم، متاسفانه با تلاش دشمنان سرزمین اسلامی ایران دیدگاه نه چندان مطلوبی از استان سیستان و بلوچستان در اذهان عمومی شکل گرفته است که می توان با بسترسازی مناسب و ابتکار رسانه ای در حوزه ورزش واقعیت های منطقه وفرهنگ والای اسلامی مردمان این مرز و بوم را در عرصه ملی و بین الملل  معرفی و دشمنان این مرز و بوم را مایوس و دلسرد کرد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه