اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان آبیک:

تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان از اهداف انتخابات دانش آموزی است

تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان از اهداف انتخابات دانش آموزی است
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان آبیک با اشاره به اهداف برگزاری انتخابات دانش آموزی گفت: تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان از اهداف انتخابات دانش آموزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از  نگاه آبیک، صبح امروز مراسم برگزاری انتخابات که به صورت نمادین در دبیرستان دوره اول نمونه دولتی سمائیان با حضور مسئولین آموزش و پرورش شهرستان آبیک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آبیک,

مرادمرادی رحیم آبادی معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان آبیک، در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، هدف از برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی را تحکیم و تعمیق ارزش ها و باورهای دینی ، تکریم عملی شخصیت دانش آموزان ، بهبود نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری ، تمرین مسئولیت پذیری ، تقویت خودباوری و تمرین مشارکت جویی دانست و گفت: دانش آموزان باید در مدارس به خودباوری دست پیدا کنند.

, نگاه آبیک,

وی فزود: انتخابات شوراهای دانش آموزی در همه مقاطع تحصیلی به صورت همزمان برگزار می شود و در هر مدرسه بر حسب تعداد دانش آموزان ۵ یا ۱۱ نفر برابر شیوه نامه اجرایی شورای دانش آموزی به عنوان شورای دانش آموزی مدرسه انتخاب خواهند شد .

,

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک، با بیان اینکه بعد از مشخص شدن نتایج آرا ، فعالیت شوراها آغاز خواهد شد، اظهار داشت: این اعضاء با تشکیل گروه های شورا می توانند تا ۱۴ انجمن علمی ، فرهنگی و ادبی تشکیل دهند و در اداره مدارس آموزش و پرورش را یاری کنند .

,

معاون پرورشی و تربیت بدنی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، گفت : اعضای شورای دانش آموزی بعد از شرکت در انتخابات هیئت رئیسه شهرستان و گذراندن مراحل منطقه ای و استانی می توانند به مجلس دانش آموزی کشور راه یابند.

, نگاه آبیک,

انتهای خبر/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه