اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اسناد فساد مالی رئال لو رفت

اسناد فساد مالی رئال لو رفت
کمیسیون اقتصادی اروپا سرگرم بررسی یکی از بزرگترین زمین خواری‌های تاریخ فوتبال قاره سبز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در سال 1998 توسط شهردار وقت مادرید زمین‌های حومه پایتخت اسپانیا از محل اموال عمومی به باشگاه رئال مادرید به عنوان یک بخش خصوصی واگذار می‌شود و مشکل از همین بخش آغاز شده است و بایگانی شهرداری مادرید مدعی است در آن زمان باشگاه رئال مادرید در بخش سازمانهای خصوصی قرار نداشته و شهرداری مادرید این زمین‌ها را به یک ارگان سهامی عام واگذار کرده و رئال مادرید در آن سال یک واحد دولتی محسوب می‌شده است اما حقیقت این است که رئال مادرید تنها یک سال پس از فروپاشی دیکتاتوری ژنرال فرانکو به عنوان یک باشگاه مردمی، اعلام استقلال مالی کرده و یک بخش خصوصی به حساب آمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در هر حال در این زمین‌ها 4 برج معروف مادرید ساخته شده و بعدها فلورنتینو پرس به عنوان مالک این 4 برج شناخته شده و هزینه خرید و باز سازی هر 4 برج را داده است. اکنون اتحادیه اروپا در بخش کمیسیون اقتصادی خود متولی پیگیری پرونده‌ای موسوم به «زمین خواری باشگاه رئال مادرید» است و شاکیان خصوصی این پرونده بیش از 300 شهروند مادریدی هستند که ادعا می‌کنند اموال عمومی شهر نباید به نام کسی سند خورده باشد.

,

,

, ,

رئال مادرید حداقل 22 میلیون یورو در قدم اول جریمه نقدی خواهد شد و موضوع بازپس گیری این 4 برج بزرگ که به نمادهایی از شهر مادرید تبدیل شده‌اند پس از آن پیگیری خواهد شد.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه