اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هنرمندان کوچ می کنند، مسئولان تعلل!

هنرمندان کوچ می کنند، مسئولان تعلل!
وقتی سر صحبت با مسئولان متولی باز می شود، آنها مدعی هستند که به تعریف جامعی از هنرمند نرسیده اند! انشاء الله کی خواهید رسید؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، بحث بر سر موضوع ایجاد قطعه هنرمندان و یا به تعبیر شورایی ها مفاخر و مشاهیر چند سالی است که مطرح و قاطبه اهالی فرهنگ و هنر در بی توجهی برخی مسئولان خواستار توجه به درخواستشان هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

درخواستی که هر روز وعده ای برای چند ماه بعد دیده می شود و در نهایت وقتی به پشت پرده ماجرا نگریسته می شود، مشاهده می گردد که عواملی از داخل شهرداری با آن به دلایل بنی اسرائیلی مخالفت می کنند!
انگار در جهان و ایران تنها ارومیه است که این طرح را اجرا می کند و دیگر شهرداری ها به نوعی هیچی نمی فهمند که اقدام کرده و چندین دهه است که شهرهای مشابه ارومیه چنین قطعه هایی را دارند.
هنوز هم هنوز است که شهرداری ارومیه بر سر این موضوع مقاومت کرده و همیشه از پاسخگویی صریح و شفاف فراری هستند و جوابی برای روشنگری و تنویرافکار عمومی برای عدم اجرای این کار فرهنگی ندارند.
خاطرنشان می شود که اقداماتی از قبیل ایجاد قطعه هنرمندان، مشاهیر ، مفاخر و یا هر نام دیگری جزء ضروریات پیوست فرهنگی شهرها هستند که حتی در استان آذربایجان غربی نیز ابتدا در مهاباد، بعدها در نقده و به زودی در خوی ایجاد می شود اما مرکز استان دریغ از کوچکترین تلاش، کوشش و یا حتی دغدغه ای اینچنینی!
در جواب برخی بهانه گیری های افراد برای ایجاد چنین فضاهایی لازم است که گفته شود اینگونه قطعات به نوعی شناسنامه هنری ، فرهنگی و ادبی شهر محسوب می شوند و بعد از سالها اگر فرزندانمان از آن بازدیدی کنند، خواهند دانست که در پیشینه خویش چه افرادی بوده اند و یا چه کسانی ستارگان این شهر بوده اند! امری که امروزه به دلیل بی توجهی مسئولان متولی، هنرمندان این شهر یکی در روستا، یکی در قطعه فلان و یکی در قبرستان فلان دفن می شوند.
وقتی سر صحبت با مسئولان متولی باز می شود، آنها مدعی هستند که به تعریف جامعی از هنرمند نرسیده اند! انشاء الله کی خواهید رسید؟
هر روز هنرمندی شایسته از این دیار رخت برمی بندد و هوس کوچ به دیار باقی می کند و مهمترین کار شما تعلل در اجرای بدیهی ترین موضوع و مطالبه جمعی طیفی از افراد شاخص و مطرح جامعه است!
قطعا در این موضوع بیشترین سهم را اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین حوزه هنری آذربایجان غربی دارند که نتوانسته اند علیرغم ادعاهایی که دارند و باد در غبغب می اندازند، تعریف جامعی از هنرمند به شهرداری ارومیه ارائه دهند و اگر بر فرض محال ارائه داده اند نتوانسته اند که دفاع کنند و یا در حالت خیلی بدتر در مقابل اقدامات و سنگ اندازیهای عده ای سکوت کرده و صدای خویش را در خاموشی فرو برده اند!
این دو اداره باید بیش از این تلاشهای خود را با رایزنی و مکاتبه با مسئولان ارشد استانی برای ملزم کردن شهرداری و شورای شهر ارومیه به این مطالبه انجام می دادند، چرا که متولی و مسئول کارهای اداری و همچنین عرفی هنرمندان مربوط به اینان است.
حال با توجه به مباحث مطرح شده باید دید که چرا ارشاد و حوزه هنری سکوت کرده اند و چرا شهرداری از جواب دادن به این مسئله طفره می رود و چرا هنر و هنرمند در این دیار مظلوم ارزشی در بین مسئولان ندارد!
دلایل این همه بی توجهی و پشت گوش انداختن به مطالبات عمومی طیفی از افراد شاخص و روشنفکر جامعه چه می تواند باشد؟
اینها همه در حالی است که هنرمندان شاخص این دیار روزانه کوچ می کنند و در مقابل این موضوع مسئولان تعلل!
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه