اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرکرد

کتاب در توسعه فرهنگ نقش بی‌بدیلی دارد

کتاب در توسعه فرهنگ نقش بی‌بدیلی دارد
معاون وزیر ارشاد گفت: اهمیت کتاب و نقش کتاب در توسعه فرهنگ و در تعامل بین نسل ها و ارتباط بین تمدن ها نقش بی بدیلی دارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز، حسین نوش‌آبادی معاون حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در افتتاح دهمین نمایشگاه کتاب در چهار محال و بختیاری اظهار داشت: ارزش کتاب در در دیدگاه اسلامی و الهی رفیع است به گونه ای که خداوند نام قرآن را کتاب گذاشته است.

وی با اشاره به ایمنکه کتاب یک اثر ارزشمند هست و خواهد بود تصریح کرد: در قرآن کریم از اهمینت کتاب و کتاب خوانی بسیار گفته است بگونه ای که همه مسلمانان را به این امر فراخوانده که نباید هیچ کس با کتاب بیگانه باشد.

نوشابادی بیان داشت: ما باید همواره ارزش کتاب و کتاب خواندن ، نوشتن ، مطالعه ، تحقیق و پژوهش را بدانیم و از آن ها به عنوان بهترین مسیرهای زندگی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه اصولا کتاب در هر جامعه ای یک سند است افزود: ما باید سند معتبر و ماندگار هرکشورو ملت را شناخته و با محتوای آن آشنا شویم.

نوابادی تاکید کرد: ما باید کتاب را به عنوان یک ابزار مهم برای آموزش و رشد فکری و فرهنگی و همچنین منبع تجربیات بشری بدانیم و از آن به خوبی استفاده کنیم.

وی افزود: سابقه مردم استان چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های علمی، هنری، فقهی و سیاسی زبان‌زد و مورد تکریم و احترام همه است.

نوشابادی بیان داشت: انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی است و قبل از سیاسی بودن فرهنگی نیز بوده است و در نتیجه از جایگاه ویژه فرهنگی نیز برخوردار است.

وی تاکید کرد: زمانی می شود گفت کتاب و کتاب خوانی خوب بوده است که فرهنگ مطالعه در بین همه آحاد جامعه نهادینه شود.

نوشابادی بیان داشت: ترویج کتاب، نشر کتاب، عرضه کتاب و ... باید به گونه ای باشد که همه اقشار و گروه های جامعه۸ بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند.

معاون وزیر ارشاد با اشاره به اینکه ما به خیلی از نیازهای طبیعی محتاج هستیم گفت: خواندن و مطالعه کردن کتاب یک نیاز روحی به شمار میرود که باید به آن بها داده شود.

نوشابادی با تاکید بر اینکه باید به نویسندگان الحترام زیادی گذاشته شود بیان داشت: همه نویسندگان ما قابل احترام هستند اما اگر نویسنده ای خلاف قانون و ارزش های دینی ما در کشور مطلبی را بنویسد جلو آن را خواهیم گرفت.

وی یادآور شد: در جامعه ما ممنوع القلم وجود ندارد چراکه همه آن ها طبق ارزش های دینی اسلامی قلم میزنند.

نوشابادی تاکید کرد: اگر اثری در کشور ما نوشته شود که معارض با اندیشه های اسلامی باشد به آن اثر مجوز چاپ و نشر داده نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه