مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد؛
آلودگی ثانویه باکتریایی علت مسمومیت غذای نذری
یک پزشک عمومی گفت: طبق آزمایشهای انجام شده از طرف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو علت اپیدمی مسمومیت غذایی در اندوهجرد کرمان آلودگی ثانویه باکتریایی اعلام شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر یحیی عبادی راد در گفتوگو با خبرنگار سینا پیرامون مسمومیت غذایی در اندوهجرد کرمان گفت: در منطقه شهداد واقع در اندوهجرد کرمان چند مورد بیماری گوارشی با علائم دل درد، دل پیچه و تهوع و استفراغ از ساعت شش عصر روز 23 مهرماه اعلام شد.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه تعداد بیماران رو به افزایش بود احتمال طغیان بیماری از آب و غذا در منطقه داده شد و در بررسیهای نخست استفاده از یک نوع غذای نذری مشترک تشخیص داده شد که احتمال مسمومیت غذایی قوت گرفت.
عبادی گفت: مدیر گروه مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان طبق یک اقدام عاجل تیمی را به منطقه اعزام کردند و بعد از بررسی نهایی مسمومیت از غذای نذری قطعی شد.
وی افزود: 284 نفر در پی استفاده از غذای نذری دچار مسمومیت شدند که از این تعداد حدود 118 نفر بستری شدند و تا روز 26 مهر تعداد بستریها به 12 نفر کاهش پیدا کرد، البته یک مورد فوتی داشتیم که خانمی 70 ساله بودند و بعد از بررسیهای انجام شده علت مرگ عارضه قلبی تشخیص داده شد.
وی، در پاسخ به نتیجه نهایی بررسی آزمایشگاهی علت مسمومیت غذایی عنوان کرد: طبق آزمایشهای انجام شده از طرف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو علت این اپیدمی آلودگی ثانویه باکتریایی اعلام شده است.
انتهای پیام/خ
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه