اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توضیح عابدزاده در مورد درگیری اش در روز دربی

توضیح عابدزاده در مورد درگیری اش در روز دربی
دروازه‌بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: به علت جراحی‌ام نمی‌توانستم روی صندلی بنشینم اما فردی برخورد بسیار بدی با من داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگو بافارس، در خصوص درگیری روز گذشته با ماموران ورزشگاه آزادی اظهار داشت: توصیح داده‌ام که در VIP چه گذشت. بخاطر اینکه هفت هشت بار زانوهایم را عمل کرده‌ام و اخیرا هم جراحی زانو داشته و فیزیوتراپی می‌کنم مجبور بودم روی تکیه گاه صندلی کمی بنشینم تا زانویم درد نگیرد. من به احترام پیشکسوتان و حفظ شان آنها دوستانم را فرستادم صندلی های پایین VIP.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: به عشق دربی و هواداران آمده بودم اما شنیدم که به من گفتند «درست بنشین وگرنه میندازمت بیرون»! خیلی خویشتن داری کردم که حرمت یک پیشکسوت فوتبال حفظ شود. فوتبال ما همین است. بارها پیشکسوتان را به VIP راه نداده اند چون آنها را نمی شناسند یا برایشان ارزشی قائل نیستند.

,

دروازه‌بان اسبق تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: بارها شاهد بدترین کم لطفی و بی احترامی به پیشکوستان بوده ام. آن فرد که کت و شلوار سه میلیونی‌اش را به رخ من کشید صراحتا گفت «میندازمت بیرون»! آن هم پس از آنکه گفتم اگر کمی فوتبال دیده باشی می‌دانی این زانوهایم چند بار و چرا جراحی شده است. خیلی‌ها را می‌شناسم که بخاطر حفظ نشدن شانشان به ورزشگاه‌ها نمی‌آیند.

,

عابدزاده یادآور شد: باید این مسایل رسیدگی شود. من جریان را بی کم و کاست توضیح داده ام و حقیقت فوتبال ما این است. تا وقتی در VIP افرادی باشند که معلوم نیست از کجا بلیت به آنها رسیده همین می شود. چرا پیشکسوتان و مسئولان نباید یک جایگاه مخصوص داشته باشند و افرادی کنارشان باشند که حرمت پیشکسوتان را حفظ کنند.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه