حضور مسئولین ماهنشانی در راهپیمایی 13 آبان:
مسئولین آگاه و با بصیر ماهنشانی انزجار خود را از استکبار اعلام کردند
مسئولین ماهنشانی با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان انزجار و تنفر خود را از استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار اعلام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بخشدار بخش مرکزی ماهنشان در گفت و گو با خبر نگار اوج بیداری هدف از حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان را وظیفه ملی و انقلابی دانست و گفت: مسلما وظیفه هر انسان آزاده ای در هر نقطه از جهان است تا مراتب انزجار و تنفر خود را از استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکای جنایتکار اعلام دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,رسولی اظهارکرد: حکومتی که منشأ تروریسم دولتی، تجاوز گر به سایر کشورها، حامی رژیم های پهلوی مستبد و دیکتاتور است، آمریکا بوده و باید از صحنه روزگار محو شود.
,مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ماهنشان گفت: هدف از حضور تجدید عهد و پیمان با آرمانهای امام راحل و لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و نشان دادن استقلال و همبستگی است.
,حجت الاسلام کریمی اظهار کرد: ما هرگز زیر ظلم نمی رویم و تحریم ها هم بر ملت ایران تأثیری نخواهد کرد.
,شهردار ماهنشان در گفت و گو با خبر نگار اوج بیداری هدف از حضور خود در راهپیمایی ۱۳ آبان استکبار ستیزی ملت ایران دانش و افزود: اقتدار ایران اسلامی در چنین صحنه هایی بیشتر خود نمایی می کند .
,«منصور ملکی نژاد» افزود: با حضور ملت ایران در این راهپیمایی چهره ی شیطان بزرگ و دشمن قدار، آمریکا آشکار و رسوا می شود.
,

, ,
رئیس اداره فنی و حرفه ای شهرستان ماهنشان گفت: ملت ایران اسلامی همواره نشان داده اند با حضور خود در عرصه های ملی همواره پشتیبان ولایت و آرمانهای انقلاب قرار داشته و خواهند داشت.
,خدایاری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهارکرد: مبارزه با استکبار برخورداری از پشتوانه عمیق عقلانی و تجربی است.
,

, ,
رئیس کتابخانه شهید رجایی ماهنشان هدف از حضور خود را نهادینه کردن روحیه استکبار ستیزی و تجدید میثاق با ولایت عنوان کرد و گفت: با حضور در راهپیمایی هایی همچون ۱۳ آبان انزجار خود را از شیطنت ها و سیاست های تفرقه بر انگیز استکبار جهانی به ویژه آمریکا اعلام می داریم .
,

, رئیس اداره پست ماهنشان اظهارکرد: یوم الله ۱۳ آبان یاد آور حماسه ها ایثار ها و فداکاریهای دانش آموزان عزیزمان است، در این روز بزرگ که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است لانه جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا توسط دانش اموزان و دانشجویان تسخیر شد.
,فیضی افزود: این روز، روز فتح، خروشیدن روح های پاک، شهادت، فریاد و اعتراض و شکفتن گل امید و مشت های گره کرده است، همه اقشار مردم با حضور در این راهپیمایی حماسه جاوید آن روز ها را زنده نگه می دارند و به آمریکا و دیگر استکباران جهان می فهمانیم که تا زنده ایم رزمنده ایم .
,

, مدیر آموزش و پرورش شهرستان ماهنشان اظهارکرد: حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان وظیفه دینی و انقلابی و پافشاری بر حق حاکمیت خود و ادامه روز تدابیر استقلال طلبی و نفی سلطه گری و سلطه پذیری است .
,نظری افزود: با الهام از آرمان ها و فرمان های الهی و اسلامی بر همه واجب است که در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت کنند و ثابت کنیم که اقدامات زشت و نقشه شوم آمریکا چه در گذشته و چه در فعل، علیه نظام جمهوری اسلامی ایران وارد کردند و ایرانیان در برابر آنها ایستادگی کرده و اجازه هیچ گونه دخالتی را ندادند .
,

, ,
رئیس حفاظت از محیط زیست شهرستان ماهنشان گفت: اگر چه دیروز تشخیص خوی استکباری آمریکا با مشت آهنینش برای اکثریت قابل لمس بود، ولی امروز با چهره بزک کرده و مشت آهنین با دستکش مخملی اش مواجه هستیم و با بصیرت انقلابی مان باز هم شیطان بزرگ و مستکبر زمان را می شناسیم، جان بر کفان و امت خامنه ای در سراسر ایران باز هم مرگ بر آمریکا خواهند گفت و با اراده ای محکمتر از دیروز، شعار و حضور ما مکمل جانبازی های دلیرمردان ما در جبهه های اعتقادی و فرهنگی است.
,

, معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ماهنشان گفت: مبارزه با برتری طلبی استکبار و تقویت، وحدت و همدلی و حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن وقایع تاریخی از اهداف حضور ما در راهپیمایی ۱۳ آبان است.
,

, رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان هدف از حضور خود در راهپیمایی۱۳ آبان را استکبار ستیزی و اعلام پایبندی به اصول انقلاب و پیروی از مقام معظم رهبری دانست.
,

, ,
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ماهنشان گفت: حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن وقایع تاریخی از اهداف حضور ما در راهپیمایی ۱۳ آبان است.
,

, ,
معاون فرماندار شهرستان ماهنشان اظهارکرد: با توجه به سابقه ددمنشانه و سیاه کشور های استکباری از جمله آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی ضرورت داشت تا همه ما مردم ایران یکپارچه و با وحدت و انسجام ملی مشت های خودمان را گره کنیم و بنابه فرموده امام راحل هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بکشیم.
,

, فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ماهنشان گفت: ۱۳ آبان خاطر انگیز ترین روز های انقلاب اسلامی است و همواره روز تقابل حق بر باطل بوده است و ما هم همراه با ملت ولایتمدار ایران اسلامی با حضور در این راهپیمایی امر ولایت را اجرا کرده و انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام می داریم.
,

, مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان ماهنشان گفت: ۱۳ آبان یاد آور تبعید بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۴۲ به دستور رژیم پلید پهلوی است و همچنین روز شهادت دانش اموزانی که به نظام شاهنشاهی در سال ۵۷ اعتراض کردند و نیز مبارزه با استکبار جهانی که دانشجویان پیرو امام در سال ۵۸ سفارت آمریکا را تسخیر کردند، است.
,غفاری اظهارکرد: روز ۱۳ آبان روز استقلال و آزادیخواهی مردم جمهوری اسلامی ایران است.
,

, رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان ماهنشان گفت: استبداد و ظلم، ضد دانش و آزادگی است، بنابراین رسالت دانشجویان و دانشگاهیان جهت حضور حماسی و همیشگی در راهپیمایی ۱۳ آبان بسیار خطیر و ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
,

, انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه