به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب ،این مراسم باشکوه در سایر شهرستان های استان هرمزگان همزمان با سراسر کشور ، دانش آموزان و سایر اقشار با شعار دادن “نه شرقی نه غربی ” مرگ بر اسرائیل ” به خیابان ها آمدند و اعلام داشتند که همیشه در صحنه اند و هیچ گاه صحنه را خالی نخواهند گذاشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , میناب جنوب ،, این مراسم باشکوه در سایر شهرستان های استان هرمزگان همزمان با سراسر کشور ، دانش آموزان و سایر اقشار با شعار دادن “نه شرقی نه غربی ” مرگ بر اسرائیل ” به خیابان ها آمدند و اعلام داشتند که همیشه در صحنه اند و هیچ گاه صحنه را خالی نخواهند گذاشت.,,
,
مشت های گره کرده ای که با سردادن شعار نه شرقی نه غربی ،آمریکا مرگت باد ،اسرائیل ننگت باد و آل سعود خائن از زبان رهروان شهید فهمیده و سایر اقشار و مسئولین شهرستانی در میناب طنین انداز شد.
,,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, عکاس : موسی زاهدی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه