چمران: مسلمان عاشورایی هراسی از استکبار جهانی ندارد

چمران: مسلمان عاشورایی هراسی از استکبار جهانی ندارد
رییس شورای شهر تهران گفت: عاشورایی یعنی مسلمان دنباله رو سرور شهیدان؛ یعنی کسی که از استکبار جهانی هراسی ندارد و خودش را قوی و توانمند می کند و در مقابل فلسفه دشمن می ایستد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلامشهرخبر، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران شب گذشته در سیزدهمین یادواره شهدای شهرک شاطره اسلامشهر در جمع حاضران اظهار داشت: امام حسین(ع) تصمیم داشت مکتب اسلام را پیاده کند و در مقابل یزید میخواست خلافت عربی را پیاده کند؛ همانطور که امروز هم پیروان او یعنی داعشی ها، تکفیری ها و سلفی ها همان راه را دنبال می کنند و به دنبال خلیفه و خلیفه بازی دست به این جنایات می زنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,

وی افزود: پیروان مکتب یزید با ارتکاب این جنایات آبروی اسلام را می برند درحالیکه آنها بویی از اسلام نبرده اند.

,

چمران در ادامه گفت: در یک تقسیم بندی کلی یک اسلام عاشورایی داریم که حضرت امام(ره) درباره این اسلام از اسلام ناب محمدی یاد می کنند و در مقابل آن اسلامی که معاویه، یزید، خلفای عباسی و امروز آل سعود رهبری آن را برعهده داشتند قرار دارد که البته مورد دوم بی جهت اسلام نامگذاری شده است چراکه هیچ ربطی به اسلام ندارد.

,

رییس شورای شهر تهران بیان کرد: همین اسلام عاشورایی بود که پیروی انقلاب اسلامی انجامید؛ حتی همین ۱۳ آبان هم به عاشورا متصل است زیرا امام را در سال ۴۳ به ترکیه تبعید کردند و دلیل آن هم سخنرانی امام در سال ۴۲ در عاشورا و قیام و برپا داشتن اعتراض مردم به کاپیتولاسیون بود.

,

وی تصریح کرد: همین فلسفه عاشورایی و شهادت طلبی بود که موجب پیروزی ما در دوران دفاع مقدس نیز شد، فلسفه ای که پیرو آن سربازان منقضی خدمت شده به صورت داوطلبانه و به عشق شهادت در میدان جنگ حاضر می دشند و البته پس پیروی کشور ما زمینه پیروزی های لبنان و فلسطین را نیز فرام آورد.

,

چمران خاطرنشان کرد: مسلمان عاشورایی یعنی مسلمان دنباله رو سرور شهیدان؛ یعنی کسی که از استکبار جهانی هراسی ندارد و خودش را قوی و توانمند می کند و در مقابل فلسفه دشمن می ایستد.

,

انتهای پیام/د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه