logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نامه تاج به کفاشیان: برای اشتباهات داوری تدبیری اتخاذ کنید

نامه تاج به کفاشیان: برای اشتباهات داوری تدبیری اتخاذ کنید
رئیس سازمان لیگ در نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال ضمن انتقاد از اشتباه‌های تاثیرگذار داوران در لیگ برتر و جام حذفی از او خواسته تدبیری برای کاهش اشتباهات داوری اتخاذ کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نامه مهم رئیس سازمان لیگ  در مورد مسائل داوری به رئیس فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

جناب آقای کفاشیان

,

رئیس محترم فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

,

همان طور که مستحضرید، سازمان لیگ در چند سال اخیر با کمک تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران فعال در این مجموعه برای ارتقای کمی و کیفی مسابقات فوتبال کشور از هیچ کوششی دریغ نکرده و همواره  برای حفظ آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،  از منظر داخلی و بیرونی سعی کرده است  که فوتبالی در شإن نام کشورشان در داخل و خارج از مرزها به علاقه‌مندان ارائه شود.

,

آمار و بررسی‌های انجام شده گواهی می‌دهند که مردم به ویژه علاقه‌مندان حرفه‌ای  فوتبال در چند سال اخیر از عملکرد سازمان لیگ در ارائه تقویم سالانه مسابقات (با وجود فشردگی بازی‌های ملی در عرصه‌های بین‌المللی و لیگ قهرمانان آسیا)، تلاش مضاعف برای حفظ 4 سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا (با وجود تلاش مضاعف سایر کشورهای آسیایی امسال نیز 4 سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا قطعی شد) در برگزاری مراسم‌ افتتاحیه ، اختتامیه ، جشن برترین‌های پایان فصل و مراسم قرعه کشی مناسب ابتدای فصل، حتی در برنامه‌ریزی‌ها و آینده‌نگری‌ها  برای تشویق و ترویج جوانگرایی  و برگزاری دربی‌های مناسب که همگان شاهد  آن بودند در تمامی باشگاه رضایتمندی خوبی داشته‌اند که با عنایت خداوند متعال این برآیند حاصل شده است،‌ اما در چند وقت اخیر شاهد اتفاقاتی  هستیم که برخی تصمیم‌های داوری که از سوی عد‌ای که مدیریتشان خارج از حیطه کاری سازمان لیگ است، بر عملکرد این سازمان خدشه‌وارد وارد کرده است.

,

جناب آقای کفاشیان؛ مستحضرید که سازمان لیگ در انتصاب و انتخاب داوران هیچ گونه دخالتی نداشته و ندارد، ‌اما اشتباهات در این حوزه گریبان سازمان لیگ را گرفته و کار را برای فعالیت مطلوب‌تر این سازمان  با چالش مواجه کرده است.

,

هنوز تبعات منفی داوری در هفته آخر دوره قبلی لیگ برتر که بین تیم‌های تراکتورسازی و نفت تهران  و ناراحتی به حق هوادران تبریزی  برطرف نشده است  که متاسفانه  در فصل جاری اشتباهات داوری در دیدارهای مختلف از جمله دیدار تیم‌های پرسپولیس و ذوب‌آهن در بازی لیگ و جام حذفی و اشتباهات تاثیر گذار داوری در این 2 دیدار که موجبات ناراحتی به حق هوادران را به همراه داشته است، تداوم پیدا کردند و دوباره سازمان لیگ برای اتفاقی که هیچ گونه دخل و تصرفی در آن نداشته باید پاسخگو باشد.

,

ریاست محترم فدراسیون؛ همان گونه که اشاره شد سازمان لیگ هیچ دخالتی در انتخاب و انتصاب داوران ندارد و این مهم  توسط مسئولین اجرایی فدراسیون انجام می‌شود‏  اما تبعات منفی اشتباهات داوری گریبان این سازمان را گرفته و کار را برای برگزاری ادامه  مسابقات با چالشی بزرگ مواجه ساخته است.

,

بنابراین به عنوان رئیس سازمان لیگ ایران از جناب عالی خواهشمندم که هر چه سریع‌تر در این زمینه تصمیم اساسی اتخاذ کرده و راهکاری برای کاهش این اشتباهات در زمینه داوری کشورمان بیندیشید.

,

با توجه به شرایط موجود نیاز است که شما به صورت جدی  به بحث داوری در لیگ‌های ایران ورود کرده و با مدیریت‌تان این مسایل را حل و فصل کنید.

,

        مهدی تاج

,

      رئیس سازمان لیگ ایران

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه