logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان؛

مسوولان اجرایی استان باید پاسخگوی مجوز سخنرانی فیاض زاهد باشند/حمایت از بیانات روشنگرانه حضرت آیت الله قربانی

مسوولان اجرایی استان باید پاسخگوی مجوز سخنرانی فیاض زاهد باشند/حمایت از بیانات روشنگرانه حضرت آیت الله قربانی
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی ، مدیر کل اداره سیاسی و انتخابات استانداری گیلان و فرمانداری لاهیجان باید پاسخگوی این غائله و مجوز سخنرانی به فیاض زاهد باشند، در غیر اینصورت حتما باور خواهیم کرد که جریانی در استان به دنبال حرمت شکنی و عادی سازی قبح چهره های منفور و ضد انقلاب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو بار دیگر دست و قلم برخی مسئولان در پس زدن فتنه گران لغزید و این بار پای فراتر نهاده و خود فرش قرمز برای فتنه گران پهن کردند و شهرستان شهید پرور لاهیجان در روز ۱۳ آبان که نماد استکبار ستیزی مردم دشمن شناس ایران اسلامی است، با کم لطفی و بی بصیرتی مسئولان این دیار، ناچار به میزبانی از آقای فیاض زاهد از چهره های معلوم الحال فتنه گر استان شد تا مردم مومن و انقلابی این خطه را دلگیر و مغبون ساخته و در کم کاری مسئولان سیاسی استان ، آنان را به وظیفه قانونی و شرعی نهی از منکر و مطالبه گری مجاب سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,

هر چند با حضور به موقع و هوشیارانه مردم آگاه لاهیجان در این برنامه کذایی و مطالبه گری های صحیح آنان موجب فرار این عنصر فتنه گر از این شهر گردید؛ اما معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی ، مدیر کل اداره سیاسی و انتخابات استانداری گیلان و فرمانداری لاهیجان باید پاسخگوی این غائله و مجوز سخنرانی به فیاض زاهد باشند، در غیر اینصورت حتما باور خواهیم کرد که جریانی در استان به دنبال حرمت شکنی و عادی سازی قبح چهره های منفور و ضد انقلاب است تا به تدریج پروژه نفوذ را اجرایی کرده و نیت شوم خود را عملیاتی سازند. بی گمان همایش شب ۲۲ بهمن سال گذشته که از شخص شخیص صادق زیبا کلام- مجیز گوی رضاخان- دعوت شده بود تا در مورد انقلاب اسلامی سخن براند! و بسیاری از چهره های سیاسی استان در آن حضور داشتند، در این راستا قرار می گیرد.

,

بیانات روشنگرانه و صریح حضرت آیت ا… قربانی در خطبه های نماز جمعه ۱۵/۸/۹۴ رشت ، مبنی بر” نبایدبه افرادی که دارای مشکل ومعلوم‌الحال هستند ودرفتنه سال ۸۸ پرونده آنهاروشن است اجازه سخنرانی داده شود…بچه‌های انقلابی نمی‌توانند سخنرانی فتنه‌گران را تحمل کنند و فضا به آشوب کشیده می‌شود زیرا انقلابیون می‌بینند افراد نفوذی ورود کردند و مقابله می‌کنند…” موید این است که جریانی در محیط سیاسی استان غافلانه یا عامدانه در حال تخطئه دستاوردهای انقلاب اسلامی و تخریب نیروهای مذهبی استان می باشند.

,

دانشجویان بسیجی استان گیلان ضمن محکومیت این اقدام نابخردانه و روندهای اینچنینی، از بیانات حکیمانه و قاطعانه حضرت آیت ا… قربانی تشکر و قدردانی نموده و از مسئولین استانی می خواهیم تا با توجه به تذکرات دلسوزانه نماینده مقام معظم رهبری در استان و دوری از سیاسی کاری و باند بازی به وظایف خود در راستای تعالی جمهوری اسلامی ایران و خدمت به مردم گیلان عزیز بپردازند.

,

والسلام ۱۷/۸/۹۴

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه