آذرشکیب: محکوم به خوب کشتی گرفتن هستم
نفر اول سنگینوزن رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی کشور گفت: محکوم به خوب کشتی گرفتن و پیروزی مقابل تمام رقیبان برای رسیدن به دوبنده اول تیم ملی هستم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناسید محمدرضا آذرشکیب در خصوص کسب عنوان نخست رقابتهای قهرمانی کشور در سنگینوزن گفت: در همان مسابقه نخست از ناحیه پا مصدوم شدم، اما درد را تحمل کردم و در فینال هم با پیروزی مقابل پرویز هادی قهرمان شدم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی در مورد اینکه آیا شانسی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در مسابقات پیش رو دارد؟ گفت: کار من فقط تمرین کردن است و هر جا که لازم باشد خودم را ثابت میکنم. در گذشته از حرف گوش نکردن خیلی ضرر کردم، اما حالا تابع تصمیم کادر فنی هستم. کادر فنی هر دستوری بدهد روی چشمانم میگذارم و هر جا صلاح بداند کشتی میگیرم.
,
دارنده مدال برنز آسیا تصریح کرد: در لیگ هم کشتیهای خوبی گرفتم و میخواهم خودم را دست کادر فنی بسپارم و هر تصمیمی بگیرند روی چشم میگذارم و با تمام وجود قبول میکنم. امسال شرایط من فرق میکند و تمام هدفم رقابت سالم با حریفان برای رسیدن به دوبنده تیم ملی است.
,
آذرشکیب افزود: امیدوارم شایستهترین فرد به مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی اعزام شود و خوشرنگترین مدال را برای ایران به ارمغان بیاورد. من هم تمام تلاشم رسیدن به مدال جهانی است. محکوم به خوب کشتی گرفتن و پیروزی مقابل تمام رقیبان برای رسیدن به دوبنده اول تیم ملی هستم چون آنرا میخواهم و تمام هدفم است.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه