logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در بدو ورود به سوئیس

روحانی:اروپایی‌ها به دلیل کاهش تعاملات با ایران ضرر کرده‌اند

روحانی:اروپایی‌ها به دلیل کاهش تعاملات با ایران ضرر کرده‌اند
رئیس جمهوری در بدو ورود به فرودگاه زوریخ به منظور شرکت در چهل و چهارمین اجلاس مجمع جهانی داووس در گفتگو با واحدمرکزی خبر برخی از اهداف سفر خود را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به فرودگاه زوریخ به منظور شرکت در چهل و چهارمین اجلاس مجمع جهانی داووس برخی از اهداف سفر خود را تشریح کرد.

وی بحث تلفیق سیاست خارجی ایران و تعاملات اقتصادی با دنیا را یکی از اهداف دیپلماسی‌های دولت تدبیر و امید خواند و گفت بحث تلفیق دیپلماسی اقتصادی و نفتی باسیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این دولت است و ما در این اجلاس سعی خواهیم کرد این موضع را به خوبی تبیین کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به حضور گسترده و چشمگیر سران کشورهای جهان و جمع شدن همه ظرفیتهای مالی و اقتصادی جهان در داووس گفت: این فرصت خوبی برای جمهوری اسلامی است تا ظرفیت‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را به عنوان کشوری با امکانات و قابلیت‌های منحصر به فرد ارائه نماید.

روحانی خاطر نشان کرد: رونق اقتصادی در ایران نه تنها باعث شکوفایی و رونق اقتصادی منطقه بلکه جهان خواهد شد و این یکی دیگر از موضوعاتی است که ما قصد داریم آن را در داووس تبیین کنیم.

وی با اشاره به دیدارهایی که قرار است در حاشیه اجلاس مجمع جهانی داووس برگزار شود، گفت: در این ملاقات‌ها به طرف‌های خود خصوصا طرف‌های اروپایی فرصت‌های اقتصادی و سرمایه گذاری از دست رفته در ایران را یادآور خواهیم شد و برای آنها تشریح خواهیم کرد که آنها چقدر در سالهای گذشته به دلیل دوری از ایران و کاهش سطح تعاملات اقتصادی خود با کشورمان متضرر شده اند.

روحانی در ادامه تاکید کرد: اگرچه عمده این کشورها هم اکنون متوجه شده اند که این تنها ایرانی نبود که از قبل تحریم‌ها متضرر شده بلکه آنها نیز متحمل ضررهای جبران ناپذیری شده اند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه