logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی:

اعتماد دوباره به آمریکا کلاه گذاشتن بر سر ملت و دولت است

اعتماد دوباره به آمریکا کلاه گذاشتن بر سر ملت و دولت است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اطمینان به آمریکا منطقی و عادلانه نیست زیرا اعتماد به او کلاه بر سر ملت گذاشتن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  زاهدانه  محمد ابراهیم رضایی در خصوص بدعهدی های غربی ها و خصوصا آمریکایی ها در مواردی مانند قرارداد الجزایر اظهار داشت: طبق تجربه ای که بر عملکرد آمریکا در طی سالیان متمادی به دست آورده ایم باید این سوء ظن را نسبت به این عنصر پلید یعنی آمریکا داشته باشیم و بدانیم او تا نفس دارد به بد عهدی های خود ادامه می دهد و نسبت به جمهوری اسلامی ایران دشمنی خواهد داشت.
وی گفت: در برجام هم این نکته قابل بیان است که خود آمریکا به این توافقات نیاز داشته است و گرنه آنها هرگز حاضر نبودند کمترین حقی برای ملت ایران قائل باشند، لذا در این شرایط هم ما همچنان به آنها بدبین هستیم و سوءظن را نسبت به آمریکا داریم.
رضایی افزود: ما هیچگاه به دشمن خود آمریکا خوش بین نخواهیم شد زیرا او بدعهدی های زیادی تاکنون از خود نشان داده است.
وی با اشاره به اینکه آمریکا برخلاف این قرارداد در جنگ از صدام حمایت کرد، ادامه داد: آمریکا نه تنها صدام را حمایت کرد بلکه گروه داعش را ساماندهی کرد تا از این طریق به ملت ما ضربه وارد کند و هم اکنون هم اگر بخواهد کشور عربستان که در حال حاضر مظهر نادانی و حماقت است را همه جانبه حمایت و علیه ما تحریک می کند؛ اما باید بداند ملت ایران همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس با دفاعی جانانه تمام ابر قدرت های جهان را شکست داد امروز نیز اگر کوچکترین ضربه ای را بخواهند به بدنه این ملت و مردم وارد کنند با آنها برخورد خواهیم کرد و کوتاه نمی آئیم.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اطمینان به چنین آمریکایی منطقی و عادلانه نخواهد بود زیرا اعتماد به آمریکا کلاه گذاشتن بر سر ملت و دولت  است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه  ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه