اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دو بازیکن مازاد برانکو در پرسپولیس

دو بازیکن مازاد برانکو  در پرسپولیس
شنیده ها حکایت از آن دارد که نام دو بازیکن پرسپولیس در لیست خروجی این باشگاه قراردارد و جدایی آنها در نیم فصل قطعی به نظر می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شنیده می شود در لیست مازاد برانکو ایوانکوویچ برای نیم فصل نام یک مدافع و یک هافبک قراردارد. در میان مدافعان مرکزی سرخپوشان علیرضا نورمحمدی، محسن بنگر، اومانیا و ماریچ به نظر نمی رسد هیچ یک در لیست مازاد باشند. علیرضا نور محمدی و بنگر با توجه به اینکه تجربه بالایی دارند بعید به نظر می رسد در لیست مازاد باشند، اومانیا هم با توجه به عمکرد خوبش نمی توان از او به راحتی گذشت، از سوی دیگر ماریچ هم جز بازیکنانی است که برانکو خودش او را به پرسپولیس آورده و به راحتی قید او را نمی زند. در میان مدافعان کناری نیز رامین رضائیان ملی پوش را نمی توان بازیکن خروجی پرسپولیس نامید او با عملکرد خوبی که داشته حالا یک بازیکن ملی است و اتوماتیک وار نامش از لیست مازاد برانکو خارج می شود.حیدریه و انصاری هم 2 مدافع کناری هستند که در این لیست جایی ندارند.با احتساب این نفرات تنها یک مدافع باقی می ماند که با نظر برانکو در آستانه جدایی از پرسپولیس قرار گرفته است و او کسی نیست جز بابک حاتمی!مدافع راست فصل قبل سایپا در نیم فصل و در ماراتن شدید دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در نهایت پیراهن سرخ را انتخاب کرد و پرسپولیسی شد.او با حضور برانکو به واسطه عدم جذب بازیکنی کلاسیک در منطقه چپ خط دفاعی به دفاع چپ منتقل شد اما در این پست غیر تخصصی نتوانست توقعات را برآورده کند. او اگرچه به زعم کارشناسان تا حدی موفق نشان داد اما یکی از نفراتی بود که هواداران پرسپولیس هرگز نتوانستند با او ارتباط خوبی برقرار کنند و همواره یکی از متهمان ردیف اول تلقی شد.کنار گذاشتن این وقایع و رخدادها بابک حاتمی را به محتمل ترین فرد برای قرار گرفتن در لیست مازاد مرد کروات تبدیل می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اما در میان هافبک های پرسپولیس به نظر می رسد مهرداد کفشگری اصلی ترین گزینه برای جدا شدن از پرسپولیس باشد. او که فصل قبل هم با آمدن حمید درخشان نیمکت نشین شد (درخشان همواره نورالهی را به او ترجیح می داد)در گفت و گو های خصوصی و حتی رسمی اش مدعی بود درخشان به خاطر علاقه و حسی که به علی دایی دارد او را نیکمت نشین کرده ، اما با حضور برانکو نیز شرایط تغییری نکرد.البته با اعتماد ایوانکوویچ کفشگری در بازی حساس با سپاهان به عنوان کاپیتان به میدان رفت اما چنان عملکرد ضعیفی را از خود به نمایش گذاشت تا یکی از پایه گذاران اصلی شکست پرسپولیس در ال کلاسیکوی وطنی لقب گیرد.عملکرد بسیار ضعیفی که بار دبگر او را به نیمکت سرخپوشان پیچ و مهره کرد.

,

در این میان سایر هافبک های پرسپولیس از جمله کمال کامیابی نیا، احمد نورالهی، محسن مسلمان و حتی میلاد کمندانی تاکنون عملکرد رضایت بخش و امیدوار کننده ای داشته اند و بعید به نظر می رسد برانکو روی نام آنها قلم قرمز بکشد .البته نباید از این واقعیت گذشت که رضا خالقی فر نیز از پتانسیل ویژه ای برای قرار گرفتن در لیست مازاد برانکو برخوردار است چرا که او هم مثل حاتمی از محبوبیت خاصی در میان اعضای کادر فنی و به ویژه بین هواداران برخوردار نیست اما کماکان باید شانس کفشگری را برای اخراج از پرسپولیس بیشتر تلقی کرد.

,

اسپورت تی وی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه