اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش نمایندگان مجلس در خصوص حادثه فرانسه؛

فرانسه کاشته خویش را درو کرد/ حادثه پاریس درس عبرتی برای حامیان تروریست هاست

فرانسه کاشته خویش را درو کرد/ حادثه پاریس درس عبرتی برای حامیان تروریست هاست
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرانسه کشته خویش را درو کرد، به دولت فرانسه عنوان کردند: حادثه پاریس درس عبرتی برای سایر کشور های حامی تروریست است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم‌کردن حادثه تروریستی در پاریس با بیان اینکه فرانسه کشته خویش را درو کرد، به دولت فرانسه عنوان کردند: حادثه پاریس درس عبرتی برای سایر کشور های حامی تروریست است.

 تامین امنیت مردم فرانسه را به مستشاران ایرانی بسپارید

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,  تامین امنیت مردم فرانسه را به مستشاران ایرانی بسپارید,


محمد کوثری نماینده مردم تهران و رئیس کمیته دفاعی مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از حوادث تروریستی پاریس، گفت: حوادث تروریستی پاریس از نظر ما محکوم است و ما با مردم پاریس ابراز همدردی می‌کنیم.
وی با بیان اینکه «با حمایت از داعش، باد کاشتند و حالا در پاریس طوفان درو می‌کنند»، تصریح کرد: وقتی مقام معظم رهبری، اروپایی‌ها را نصیحت کرد که دست از حمایت از داعش بردارند، آنها به نصیحت‌های مقام معظم رهبری توجه نکردند و امروز همه می‌بینند که پیش بینی‌های مقام معظم رهبری درباره داعش چگونه محقق می‌شود.

,
,
,


وی ادامه داد: رفتارهای نمایشی دولت فرانسه علیه تروریست‌های داعش از ابتدا برای ما روشن بود، چون اگر قرار بود، امثال فرانسه با داعش مبارزه کنند، از ابتدا این سازمان تروریستی را با کمک عربستان تأسیس نمی‌کردند.

,
,


کوثری با بیان اینکه ترکیه و عربستان هدف اصلی داعش در آینده خواهد بود، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریست‌ها حضور قاطع در صحنه دارد و تحت هیچ شرایطی این میدان را ترک نخواهد کرد، لذا به دولت فرانسه هم توصیه می‌کنیم که اگر نمی‌توانند امنیت مردم خود را در مقابل تروریست‌های داعش تأمین کنند، می‌توانند این مهم را به مستشاران نظامی ایران که اکنون در سوریه و عراق در حال مبارزه با داعش هستند، بسپارند.

فرانسه پاداش حمایت‌هایش از تروریست‌ها را گرفت

,
,
,
, فرانسه پاداش حمایت‌هایش از تروریست‌ها را گرفت ,


ابراهیم آقامحمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام تروریستی شنبه شب در فرانسه، گفت: داعش یا هر گروه تروریستی دیگری به همراه کسانی که هدایت‌کننده تروریست‌ها هستند، مشی خود را آدم‌کشی قرار داده و از قالب انسانی خارج شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه این گروه‌های تروریستی، جریانات وحشت‌آفرین برای جامعه انسانی هستند، افزود: نابسامانی، به هم‌ریختگی، هرج و مرج و زجر ارمغان جریانات تروریستی برای جامعه انسانی است، این گروه‌ها درون ناسازگار و هرج و مرج خود را با اقدامات تروریستی آرام می‌کنند که این‌گونه اقدامات در هر جای جهان علیه ملت‌ها محکوم است.
نماینده مردم خرم‌آباد ادامه داد: روزی که فرانسه به همراه کاخ‌سفید و سایر حکام اروپایی، داعش را به وجود آوردند تا کشورهای اسلامی را ناامن کنند و آرامش سرزمین‌هایی که حاکمیت قانونی دارند را بر هم زنند، باید به این روز فکر می‌کردند.
آقامحمدی گفت: غرب به قول خودش جریانی از جنس اسلام که البته هیچ سنخیتی با اسلام نداشت را به وجود آورد تا جهان اسلام را برهم زند اما همین جریانات امروز گریبانگیر دولت‌های غربی از جمله فرانسه شده است.
وی با اشاره به اینکه این اقدام تروریستی، پاداش فرانسه در حمایت از تشکیل گروه‌های تروریستی است، خاطرنشان کرد: این حادثه تلخ برای فرانسه و دیگر کشورهای غربی، درس عبرتی است تا به دنبال تأمین منافع خود از طریق گروه‌های تروریستی نباشند.
این نماینده مجلس یادآور شد: غرب تروریست‌پروری نکند چون گریبانگیر خود آنها خواهد شد، بد خواستن برای دیگران به خود آنها برمی‌گردد.
 
حوادث فرانسه باید درس عبرتی برای دیگر کشورهای حامی تروریست باشد

,
,
,
,
,
,
,
,
, حوادث فرانسه باید درس عبرتی برای دیگر کشورهای حامی تروریست باشد,


نماینده مردم در مجلس هشتم شورای اسلامی گفت: امروز بازتاب عملکرد غلط سردمداران غربی در مبارزه با تروریسم گریبانگیر مردم این کشورها شده است و باید درس عبرتی برای دیگر کشورهای غربی در ظاهر مخالف تروریست اما در باطن حامی آنها باشد.
زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس هشتم با اشاره به اقدامات تروریستی در فرانسه اظهار داشت: حملات تروریستی در فرانسه نشان دهنده این است که غرب از این نوع ناامنی که خود به وجود آورده است در امان نیست.
وی افزود: غرب همواره شعار مبارزه با تروریست سر داده است اما در عمل حمایت های مخفی از گروه های تروریستی از سوی بعضی از کشورهای غربی شاهدیم؛ ائتلافی که در غرب برای مبارزه با تروریسم با محوریت آمریکا شکل گرفت نه تنها ضد تروریست کاری نکردند بلکه با کمک های مالی و تسلیحاتی مخفی منجر به گسترش آنها شدند؛ این مسئله نتیجه بد غرب در مبارزه با تروریست است.

,
,
,
,


الهیان بیان کرد: امروز بازتاب عملکرد غلط سردمداران غربی در مبارزه با تروریسم گریبانگیر مردم این کشورها شده است و باید درس عبریتی برای دیگر کشورهای در ظاهر مخالف تروریست اما در باطن حامی آنها باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم تصریح کرد: غرب باید برای مبارزه با تروریست واقعی عمل کند و گروه موثری را برای مقابله با داعش خصوصا در سوریه شکل دهد.

آتش فتنه‌گری داعش دامن غربی‌ها را گرفت

,
,
,
,
, آتش فتنه‌گری داعش دامن غربی‌ها را گرفت ,


محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله تروریستی شنبه شب داعش به پاریس، اظهار داشت: پدیده داعش دست‌پرورده خود کشورهای غربی و امریکاست و روز به روز گستره اقدامات تروریستی خودش را در منطقه بیشتر می‌کند و به دنبال ایجاد ناامنی در دنیاست.

,
,


این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تصریح کرد: اگر امروز هم غرب به فکر نباشد، مطمئناً فردا روزی شاهد اتفاقات بدتر در کشورهای عربی و غربی خواهیم بود، حمایت‌های سیاسی، تسلیحاتی یا اعزام نیروی انسانی برای پیوستن به داعش از جمله اقدامات کشورهای حامی داعش در این چند سال بوده است.

,
,


وی ادامه داد: مطمئناً آتش فتنه‌گری داعش دامن خود غربی‌ها را خواهد گرفت. برگزاری نشست‌هایی با عنوان مبارزه با تروریست راهگشای این مشکل نیست، اگر قرار بود این اجلاس‌ها مشکل تروریست‌ها در منطقه را حل کند، چندین سال است که چنین اجلاس‌هایی برگزار می‌شود.

,
,


آصفری یادآور شد: اقدامات خودسر امریکایی‌ها در منطقه که یک روز به عراق حمله می‌کنند و یک روز به افغانستان و یک روز هم تروریست‌ها به را جان سوریه می‌اندازند، چنین مشکلاتی را در خاورمیانه به وجود آورده است، این اقدامات خودسر‌ امریکایی‌ها سبب شده که جریان داعش در منطقه شکل گیرد و امروز در منطقه جولان دهد.

,
,


وی با بیان اینکه اگر غربی‌ها اعتقادی به مبارزه با تروریست دارند، باید عملاً وارد کار شوند، تصریح کرد: اولین راهکار مبارزه با تروریست این است که جلوی اعزام نیرو، تأمین تسلیحاتی و مالی داعش گرفته شود.

,
,


این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین عنوان کرد: با بیانیه و قطعنامه نمی‌شود طومار داعش و جریانات تروریستی در منطقه را پیچید، جمهوری اسلامی ایران اقدام تروریستی شنبه شب پاریس را محکوم می‌کند و خودش را شریک غم خانواده‌های حادثه‌‌دیده می‌داند، ولی دولتمردان فرانسوی باید متوجه شوند چندین سال است که مردم سوریه و عراق به خاطر حمایت‌های برخی سران کشورهای غربی و عربی از تروریست‌ها، کشته می‌شوند.

,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه