اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر خانه صنعت،معدن و تجارت استان البرز؛

برای انتقال واحدهای آلاینده به خارج از اجتماع انسانی استان البرز آماده نیستیم

برای انتقال واحدهای آلاینده به خارج از اجتماع انسانی استان البرز آماده نیستیم
برای انتقال واحدهای آلاینده به خارج از اجتماع انسانی استان البرز لازم است زیرساختهای اساسی ساخته شده و برنامه ریزی های دقیق انجام شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"تیتریک"؛ حسین عبداله زاده ، دبیر خانه صنعت،معدن و تجارت استان البرز در حاشیه جلسه رفع موانع تولید صنایع استان البرز به خبرنگار "تیتر1" گفت: تعریف تشکیل شهرکهای صنفی که اکنون بر سر زبانها افتاده و حرف از ساخت آن زده میشود، برای تمام واحدهای تولیدی نیست و برای واحدهایی است که آلایندگی زیادتری در محیطهای انسانی پراکنده میکنند.

برای انتقال واحدهای آلاینده به خارج از اجتماع انسانی آماده نیستیم
 
وی ادامه داد: با تشکیل شهرکهای صنفی، واحدهای صنفی پراکنده ای که در هوای شهری آلودگی بیشتری تولید میکنند، متمرکز شده و خدمات رسانی بهتری برای ذینفع های خود میتوانند داشته باشند و تشکیل شهرکهای صنفی برای اینگونه واحدها که حالت های خاص زیست ایجاد میکنند مناسب و مفید می باشد.
این مسئول با بیان اینکه واحدهای ریخته گری چون به نوعی مدام با مواد مذاب در ارتباط هستند از اینگونه واحدهای آلاینده به شمار میروند اظهار داشت: این واحدها که آلایندگی خاص خود را دارند باید یکپارچه شوند و برای همین برای آنان شهرکهایی در نظر گرفته میشود که محیط زیست گواهی به مناسب بودن آن دهد و در این مناطق دیگر فعالیت واحد های آلاینده مشکل زیست محیطی ایجاد نکرده و برای محیطهای اجتماعی و مسکونی مردم هم خطری ندارد.
عبداله زاده ادامه داد: برای تشکیل این شهرکها باید برنامه ریزی و هزینه شود و فی البداهه و بدون تشکیل زیرساختها نمیتوان این واحدها را به آن سمت سوق داد، بلکه طراحی ها و برنامه ریزی های خاصی نیاز است.
وی گفت: بحث تشکیل این شهرکها از خیلی وقت پیش در دستور کار قرار گرفته بود ولی باید زیرساخت آن تهیه و محیط آن فراهم شود و بعد اقدام به انتقال این واحدها داده شود تا مشکلات بیشتر و چالشهای اجتماعی بدتری از جمله بیکاری ایجاد نشود.
دبیرخانه صنعت،معدن و تجارت استان البرز خاطر نشان کرد: وقتی محیط و زیرساخت های لازم که فراهم نمودن زمین مهمترین آن است انجام شد باید وقتی هم برای احداث واحدها داده شود و سپس صاحبان آن دستگاه ها و تجهیزات خود را به جای جدید انتقال دهند.
وی در پایان افزود: پذیرفتن تغییر برای این واحدها کمی سخت است ولی همیشه تغییر سازنده بوده و مشکلات با استقامت و تلاش حل شدهه و تولید رونق پیدا خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
, برای انتقال واحدهای آلاینده به خارج از اجتماع انسانی آماده نیستیم,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه