اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

ماجرای تبریک «محمد علی کلی» به یک ایرانی

ماجرای تبریک «محمد علی کلی» به یک ایرانی
امامعلی حبیبی پیشکسوت کشتی و دارنده مدال طلای المپیک ملبورن گفت: «کلی» در فینال مسابقه، به تماشای کشتی من نشسته بود، زمانی که مسابقه را بردم دوید و مرا در آغوش کشید و از جانب همه مسلمانان دنیا به من تبریک گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امامعلی حبیبی سریعترین کشتی‌گیر اسبق جهان درباره موفقیت کشتی‌گیران تیم‌های فرنگی و آزاد در المپیک 2016 ریو گقت: کشتی‌گیران ما پر تلاش هستند و مسئولان باید از آنها به هر شکل حمایت کنند زیرا اکثر کشتی‌گیران مشکلات مالی زیادی دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این پیشکسوت کشتی با بیان اینکه اگر به کشتی‌گیران توجه شود راحت به مدال طلا می‌رسند، ادامه داد: در نهایت بی پولی و بی توجهی تلاش فراوانی انجام دادم و در سایه خداوند تبارک و تعالی و با همت امام رضا (ع) توانستم در مسابقات جهان و المپیک مدال طلا به دست بیاورم، اما وضعیت کشتی‌گیران امروز با کشتی‌گیرهای قدیمی زمین تا آسمان فرق می‌کند. آن زمان فداکاری‌ها و انگیزه‌ها با امروز تفاوت داشت.

,

حبیبی درباره خاطره شیرین کسب مدال طلای المپیک ملبورن اظهار داشت: سال 1335 (1956) با زحمت فراوان، تلاش شبانه روزی و با عشق به وطن توانستم نخستین مدال طلای المپیک را میان تمام مسلمانان جهان به عنوان یک ایرانی کسب کنم. آن زمان «محمد علی کلی» در المپیک ملبورن شرکت کرده و هنوز بوکسور آماتور بود و در این مسابقات مقامی به دست نیاورد. «کلی» در فینال مسابقه، به تماشای کشتی من نشسته بود، زمانی که مسابقه را بردم دوید و مرا در آغوش کشید و از جانب همه مسلمانان دنیا به من تبریک گفت.

,

اسطوره کشتی کشور درباره شرایط حال حاضر خود گفت: من کشاورز بوده و هستم و خداراشکر در کنار کار توانستم با تلاش و تمرین موفق شوم. در حال حاضر نیز در باغ خود کشاورزی می‌کنم.

,

امامعلی حبیبی متولد 5 خرداد 1310در روستای درزی کلای بابل در استان مازندران و کشتی‌گیر نامی ایرانی است. او دوران خدمت سربازی را در تیپ گرگان گذراند و اولین کشتی‌هایش را در لشکر گرگان شروع نمود. امامعلی حبیبی، کشتی‌گیر اسطوره مازندرانی، ملقب به «ببر مازندران» است. وی در حالی‌که بیمار بود، موفق به کسب مدال طلای بازی‌های المپیک تابستانی1956 ملبورن در وزن 67 کیلوگرم شد. او در دوران حضورش در عرصه جهانی معروف به سریعترین کشتی‌گیر جهان بود و معروف است که در مسابقه‌های جهانی تهران موفق شد دو تن از بزرگان کشتی جهان «واختانگ بالاوادزه» از اتحاد شوروی و «اسماعیل اوغان» از ترکیه را مجموعاً در کمتر از سه دقیقه ضربه‌فنی کند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه