logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان:

تشدید برخورد با گرانفروشان در استان زنجان/ حکم 49 میلیون ریالی واحد متخلف گرانفروش در زنجان اجرا شد

تشدید برخورد با گرانفروشان در استان زنجان/ حکم 49 میلیون ریالی واحد متخلف گرانفروش در زنجان اجرا شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه مسئله گرانفروشی یکی از موضوعات مهم در استان زنجان بوده است، افزود: حکم 49 میلیون ریالی واحد متخلف گرانفروش به مرحله اجرا رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی ممیزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا, با بیان اینکه با متخلفان گرانفروشی در استان زنجان برخورد می‌شود، اظهار کرد: گزارشات مردمی در راستا برخورد با گرانفروشان در زنجان در دستور کار قرار می‌گیرد و در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با اشاره به اینکه چند روز پیش گزارشی از تخلفات در استان زنجان به تعزیرات حکومتی رسید، ابراز کرد: با دریافت این گزارش در دستور بازرسان قرار گرفت و موضوع پیگیری شد.

,

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان ابراز کرد: در طول این گزارش دریافتی از سوی بازرسان به ویژه تخلف گرانفروشی از سوی یک واحد صنفی در شهرستان زنجان، پس از سیر مراحل قانونی و احراز تخلف "گرانفروشی" براساس رای صادره، واحد متخلف به پرداخت جریمه نقدی 49 میلیون ریالی محکوم شد.

,

وی بیان کرد: با ارجاع پرونده متهم به واحد اجرای احکام با پیگیری واحد مذکور، جریمه نقدی وصول و پرونده مختومه شد.

,

ممیزی با بیان اینکه با توجه به ضرورت نظارت و کنترل دولت بر فعالیت‌های اقتصادی و لزوم اجرای مقررات قیمت‌گذاری و ضوابط توزیع، متخلفان از اجرای مقررات براساس مواد قانون تعیین شده برخورد می‌کند، بیان کرد: عرضه کالا یا خدمات به بهای بیش از نرخ‌های تعیین شده توسط مراجع رسمی بطور علی الحساب یا قطعی و عدم اجرای مقررات و ضوابط قیمت گذاری و انجام هر نوع اقدامات دیگر که منجر به افزایش بهای کالا یا خدمات می‌شود تخلف محسوب شده و برخورد می‌شود.

,

وی با اشاره به برخورد با قاچاقچیان کالای قاچاق در استان زنجان گفت: جلوگیری از کالا‌های قاچاق به منظور حمایت از تولیدات داخلی بوده و با این افراد براساس قانون برخود می‌شود.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه