logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گلایه مردم از وضعیت بد آسفالت‌ها؛

از کوچه های خاکی تاچاله هایی که شهروندان رودبار را دست می اندازد/ تصاویر

از کوچه های خاکی تاچاله هایی که شهروندان رودبار را دست می اندازد/ تصاویر
حکایت آسفالت خیابانهای رودبار، حکایت وصله کردن زخم‌های است که هر از چند گاهی از سوی ارگان‌های ذیربط شهری آسفالت شکافی شده و پس از حفاری خیابان ها به شکل اولیه خود باز نمی گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از”رودبار ما“،کیفیت معابر شهری یکی از عوامل موثر بر کیفیت زندگی شهروندان دارد اما آسفالت خیابان ها و معابر در شهر اسلام آباد بعنوان مرکز شهرستان رودبار وضعیت مطلوبی ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از”رودبار ما“،, رودبار ما, رودبار ما, رودبار ما, .,

بر اساس قانون اصول مهندسی، عمر مفید آسفالت خیابانها چهار سال است در حالی که در شهررودبار عمر آسفالت برخی از محله ها از مرز ۶ گذشته و این امر مشکلاتی را در خصوص رفت و آمد و حمل و نقل برای مردم و شهر به وجود آورده است.

,

IMG_5014

, IMG_5014, IMG_5014, IMG_5014,

اگر در حین قدم زدن در برخی از کوچه های شهر رودبار ناگهان مانعی سد راه ما شود و کنترل حرکتمان را مختل کند به طوری که موجب نقش بر زمین شدن ما گردد، به سرعت و بدون تردید به دنبال علت آن می گردیم. بر خلاف آنچه تصور می کردیم، یک تکه سنگ عامل این اتفاق نبوده بلکه کنده شدن روکش آسفالت خیابان و کوچه موجب این اتفاق شده است. قطعأ هنگامی که سوار بر خودرو در این کوچه ها  تردد می کنیم، شرایط حرکت بهتر از وضعیت پیاده نخواهد بود و اگر بگوییم در هر لحظه از حرکت، چاله ها و دست اندازها را به راحتی حس می کنیم سخنی گزاف نیست.

, اگر در حین قدم زدن در برخی از کوچه های شهر رودبار ناگهان مانعی سد راه ما شود و کنترل حرکتمان را مختل کند به طوری که موجب نقش بر زمین شدن ما گردد، به سرعت و بدون تردید به دنبال علت آن می گردیم. بر خلاف آنچه تصور می کردیم، یک تکه سنگ عامل این اتفاق نبوده بلکه کنده شدن روکش آسفالت خیابان و کوچه موجب این اتفاق شده است. قطعأ هنگامی که سوار بر خودرو در این کوچه ها  تردد می کنیم، شرایط حرکت بهتر از وضعیت پیاده نخواهد بود و اگر بگوییم در هر لحظه از حرکت، چاله ها و دست اندازها را به راحتی حس می کنیم سخنی گزاف نیست. ,

IMG_5028

, IMG_5028, IMG_5028,

خیلی از رانندگان خودروهای شخصی و عمومی دلی پر درد از وضعیت آسفالت شهررودبار دارند و معتقدند که بدترین چیز برای رانندگان همین چاله ها و آسفالت های وصله شده کوچه و خیابانهاست.

,

شهرستان رودبار جنوب با داشتن جمعیت ۱۲۸ هزار نفری مشکلات زیادی را به خود دیده که یکی از این موارد وجود چاله های  بسیار در کوچه و خیابان‌های آن است که هر روز شهروندان و رانندگان این شهر را دست می اندازد به گونه ای که احساس می شود پایانی برای این مشکل وجود ندارد.

, شهرستان رودبار جنوب با داشتن جمعیت ۱۲۸ هزار نفری مشکلات زیادی را به خود دیده که یکی از این موارد وجود چاله های  بسیار در کوچه و خیابان‌های آن است که هر روز شهروندان و رانندگان این شهر را دست می اندازد به گونه ای که احساس می شود پایانی برای این مشکل وجود ندارد.,

وجود چاله در برخی از کوچه های شهرستان باعث شده تا در برخی از مکانهایی که چاله‌هایی بزرگی دارد مردم به صورت خودجوش آن را با خاک و ماسه پر کنند تا بلکه شاهد افتادن ماشین خود در آن چاله نباشند.

,

IMG_5022

, IMG_5022, IMG_5022,

کافی است سوار وسیله نقلیه‌‌ای باشید تا در مسیر مبدأ تا مقصد، بارها و بارها بالا و پایین رفتن خود را در فرورفتگی و برآمدگی خیابان‌ها ببینید؛ آنجاست که حتی اگر با صدای بلند از این وضعیت ابراز گلایه‌مندی نکنید، زیر لب و یا حداقل در درون خودت، از این وضعیت شاکی می شوید.

,

چند تن از ساکنان شهرک فرهنگیان رودبار طی گفت و گو با خبرنگار رودبار ما از وضعیت آسفالت برخی خیابان های شهر رودبار ابراز نارضایتی می کنند و خواستار توجه هر چه بیشتر مسئولان هستند.

, رودبار ما, رودبار ما,

IMG_5025

, IMG_5025, IMG_5025,

IMG_5029
شهروندان اعتقاد دارند که آسفالت نامناسب علاوه بر اینکه چهره شهر را زشت می سازد به وسائل نقلیه مردم نیز خسارت های هنگفتی وارد می کند.

, IMG_5029, IMG_5029,
,

درست است که تاکنون شهرداری با وجود بضاعتی که دارد خدمات خوبی به مردم داشته است اما این ها در برابر خواسته ی مردم بسیار ناچیز است.

,

این آسفالت است یا لحاف چهل تکه!؟

, این آسفالت است یا لحاف چهل تکه!؟,

آسفالت بعضی ازخیابان ها آنقدر درپی حفاری های دستگاه های مختلف مورد ترمیم قرار می گیرد که بیشتر به سطوحی وصله شده و ناهموار شباهت دارند تا خیابان هایی مسطح که قرار است محل تردد خودروها باشد.

,

حکایت آسفالت خیابانهای رودبار، حکایت وصله کردن زخم‌های است که هر از چند گاهی از سوی ارگان‌های ذیربط شهری آسفالت شکافی شده و پس از حفاری خیابان ها به شکل اولیه خود باز نمی گردد.

,

IMG_2398-300x158

, IMG_2398-300x158, IMG_2398-300x158,

IMG_5031

, IMG_5031, IMG_5031,

IMG_5018

, IMG_5018, IMG_5018,

IMG_5035

, IMG_5035, IMG_5035,

IMG_5034

, IMG_5034, IMG_5034,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه