اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ادعای یک سایت خبری

یک خبر شوکه‌کننده: کی‌روش سرطان دارد

یک خبر شوکه‌کننده: کی‌روش سرطان دارد
«ادامه همکاری سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به دلیل بیماری شدید او در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سایت «کاپ» این خبر را منتشر کرده و مدعی شده است: برد شش بر صفر مقابل گوام خارج از هرگونه بحثی در رابطه با کیفیت تیم گوام، خبرهای خوبی از تیم ملی ایران می‌داد؛ این‌که جوان‌ها کم کم در تیم جا افتادند و جوانگرایی کارلوس کی‌روش در حال جواب دادن است. هنوز چند ساعت از پایان بازی نگذشته بود و خوشحالی حاصل از برد پرگل تیم ملی از ذهن‌ها پاک نشده بود که کی‌روش در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی از مساعد نبودن اوضاع خبر داد و گفت زمانی که به ایران برگردد باید برای ادامه همکاری با علی کفاشیان صحبت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

از طرفی امروز اسلامیان نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره ادامه همکاری با کارلوس کی‌روش گفت: از کی‌روش حمایت خواهیم کرد و مشکلی بابت ادامه کار او نیست. سرمربی تیم ملی کسالتی دارد و به خاطر همین این صحبت‌ها مطرح شده است.

,

بعد از ردوبدل شدن این صحبت‌ها اکثر کارشناسان اعتقاد داشتند که کی‌روش دوباره می‌ خواهد از هوش و زیرکی خودش استفاده کند و به بهانه گرفتن مرخصی از مردد بودن کار در ایران خبر دهد، اما انگار موضوع چیز دیگری بود؛ خبری که باورش شاید برای هیچکس ممکن نباشد.

,

پیگیری‌های خبرنگار کاپ حاکی از آن است که کارلوس کی‌روش سرمربی 62 ساله تیم ملی فوتبال ایران به سرطان معده مبتلا شده است و کسالتی که اسلامیان از او صحبت می‌کرد خیلی جدی‌تر از آن چیزی است که همه فکر می‌کردند.

,

حال باید تا فردا صبر کرد و دید کارلوس کی‌روش در قبال این مسأله مهلک چگونه موضع‌گیری خواهد کرد؛ چیزی که مشخص است، این است که این‌بار گویا اوضاع از بقیه دفعات فرق می‌کند و شاید بیماری کارلوس کی‌روش مانع از ادامه همکاری او با تیم ملی ایران شود.

,

او دقیقاً به همین دلیل طی هفته‌های گذشته بارها و بارها از کفاشیان خواست که به مرخصی برود.

,

کی‌روش در ماه‌های گذشته بارها و بارها تلاش کرد که این خبر مخفی بماند و به طور حتم باز هم تلاش خواهد کرد تا این اتفاق از دید افکار عمومی پنهان باقی بماند. برای سرمربی خاص و دوست‌داشتنی تیم ملی ایران آرزوی سلامتی می‌کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه