واکنش سخنگوی فدراسیون کشتی به نایب رئیسی حیدری

واکنش سخنگوی فدراسیون کشتی به نایب رئیسی حیدری
سخنگوی فدراسیون کشتی می‌گوید این فدراسیون همچنان علاقمند به صدور حکم نایب‌رئیسی علیرضا حیدری از سوی وزارت ورزش و جوانان است و پیگیر این موضوع هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رضایی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود مسئولان فدراسیون کشتی خیلی تمایل ندارند که حکم علیرضا حیدری به عنوان نایب‌رئیس این فدراسیون از سوی وزارت ورزش صادر شود، گفت: این موضوع درست نیست و نمی‌دانم روی چه استنباطی چنین مسائلی مطرح می‌شود. اگر خواستار حضور حیدری نبودیم از ابتدا او را معرفی نمی‌کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: فدراسیون کشتی علاقمند به صدور حکم نایب‌رئیسی حیدری از سوی وزارت ورزش و جوانان است و پیگیر این موضوع هستیم. نامه‌ای هم دوباره به وزارت ورزش و جوانان ارسال کردیم و خواستار تعیین تکلیف شدیم.

,

سخنگوی فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش و جوانان پاسخ نامه دوم این فدراسیون را داده است یا نه؟ گفت: هنوز پاسخی برای نامه دوم دریافت نکرده‌ایم.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه