به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، امام جمعه موقت مه ولات در این دیدار ضمن تبریک هفته بسیج و با بیان اینکه بسیج مهم ترین پشتوانه انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی را تا به امروز مجموعه بسیج بیمه کرده است و ما باید با تکیه بر قرآن کریم و اهل بیت (ع) و استمداد از سیره شهدای انقلاب، بسیج را بیمه کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی فاطمی با اشاره به اینکه در حال حاضر گستره کار بسیج به خارج از مرزهای جغرافیایی ایران کشیده شده، تصریح کرد: اینکه گفته می شود سردار سلیمانی با ۵۰ نیروی بسیجی اربیل عراق را از چنگ تروریست ها آزاد کرد و یا اگر سردار همدانی نبود سوریه سه سال پیش سقوط کرده بود، به معنی تعدد نیروهای بسیجی ایران در سوریه و عراق نیست بلکه به معنای آنست که این فرماندهان تفکر بسیجی را در آن کشورها گسترش دادند.
,وی خاطرنشان کرد: زمانی بود که نیروهای بسیجی در داخل کوچه های شهرها با دشمن می جنگیدند اما امروز بواسطه تلاش ها و زحمات نیروهای انقلابی و بسیجی خط مقدم نبرد مرزهای کشورهای دیگر است و این موفقیت حاصل نشده مگر با توکل و اعتماد بر خداوند متعال و استمداد از سیره شهدا.
,امام جمعه موقت مه ولات تاکید کرد: بسیجیان باید امروز برای حفظ و صیانت از آرمانهای انقلاب اسلامی بندهای پوتین ها را محکم تر کنند زیرا توطئه های دشمنان امروز پیچیده تر از گذشته است.
,گفتنی است، در حاشیه این دیدار از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان مه ولات با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه