اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فیلم ضدایرانی به جشنواره فجر نرسید

فیلم ضدایرانی به جشنواره فجر نرسید
در حالی قرار بود سی‌و‌دومین جشنواره فیلم فجر میزبان مستندی به نام «سپیده» باشد که این فیلم مغرضانه پیش از این در جشنواره ساندنس به نمایش در آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،صبح امروز خبری کاملا غافلگیر کننده بر روی سایت جشنواره فیلم فجر با این مضمون «سپیده با آرزوی دختری برای سفر به فضا» در جشنواره فیلم فجر قرار گرفت. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
فیلمی به کارگردانی «بریت مدسن»، فیلمساز دانمارکی که برای نخستین بار در جشنواره فیلم‌های مستند ایدفا به نمایش درآمد و همین چند روز قبل به دلیل رویکرد مغرضانه آن در جشنواره فیلم ساندنس نمایش داده‌شد. 
 
در خبری که جشنواره فجر بر روی خروجی خود قرار داد آمده بود: اولین نمایش این فیلم در خاورمیانه در سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر خواهد بود. 
 
انتشار خبر نمایش فیلمی مغرضانه توسط روابط عمومی جشنواره فیلم فجر کافی بود تا فضای رسانه‌ای کشور نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد و بلافاصله نیز روابط عمومی جشنواره در اقدامی قابل تقدیر خبر فوق را از روی سایت fajrfilmfestival حذف کرد تا جشنواره در این مورد همسو با مصالح کشور و نیز رسانه‌های گروهی عمل کرده باشد و به نظر می‌رسد با توجه به حذف خبر نمایش این فیلم ضدایرانی از جشنواره سی‌‌ودوم به‌احتمال زیاد شاهد اطلاعیه‌ای از سوی مدیران جشنواره جهت ارائه توضیح در خصوص این اقدام قابل تقدیر خواهیم بود. 
 
 این فیلم 52 دقیقه‌ای روایتی غیرواقعی از مشکلات زنان در جامعه اسلامی ایران برای تحصیل و رسیدن به موفقیت‌های علمی و اجتماعی است. 
 
«سپیده» داستان دختر 16 ساله‌ای به نام «سپیده» است که در یکی از شهرهای استان فارس زندگی می‌کند و همیشه آرزو داشته که روزی بتواند یک منجم شود ولی در این میان با محدودیت‌هایی که خانواده برای او قائل است مجبور به تحمل مشکلات فراوانی می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه