اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سه عمل جراحی مخفیانه کارلوس کی روش!

سه عمل جراحی مخفیانه کارلوس کی روش!
کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی قرار است چند روزی به مرخصی برود تا در لیسبون وضعیت جسمانی اش را سر و سامان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ او اخیرا سه عمل جراحی سخت داشته که همین مسئله باعث شده تا علاوه بر کاهش وزن، با مشکلات جسمانی روبرو شود. البته سرمربی تیم ملی در این مدت تلاش کرد تا همه چیز را پنهان نگه دارد. اما به تازگی مشخص شده که او سه عمل انجام داده و با وجود تمام دردهایی که داشته، در تمرینات تیم ملی حاضر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
با بالارفتن سن کارلوس کی روش، مشکلاتی هم برای این مربی پیش آمده است. هنوز جزئیاتی درباره این عمل جراحی کروش فاش نشده اما خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که او بعد از این سه عمل و در حالی که پزشک ها توصیه کرده بودند سر تمرین حاضر نشود، در تمرین تیم ملی آفتابی شد. گوش نکردن به توصیه پزشک ها باعث شد تا مشکلاتی برای کی روش پیش بیاید و حتی دوباره کارش به بیمارستان کشیده شود. گفته می شود این مشکلات به ویژه در اردوی تیم ملی در دبی و پیش از بازی عمان، حادتر شد. با این حال، کی روش و مسئولان تیم ملی این خبر را پنهان نگه داشتند. 

سرمربی تیم ملی ایران کوچکترین علاقه ای به انتشار اخبار درباره بیماری اش ندارد و معتقد است این مسئله می تواند روی عملکرد شاگردانش تاثیربگذارد. او همچنین می گوید زندگی شخصی اش و هر مشکلی که در آن پیش بیاید، به فوتبال ارتباطی ندارد و رسانه ها تنها باید درباره زندگی فوتبالی او بنویسند. 

به همین دلیل مسئولان فدراسیون هم در این مدت تلاش کردند تا درباره بیماری کروش در رسانه ها چیزی نگویند. چند هفته قبل بود که سرانجام اخبار جسته و گریخته در این زمینه منتشر شد و آرام آرام همه فهمیدند که خبرهایی هست. کروش در زمان سفرهایش به خارج از ایران مجبور شد سه بار جراحی کند که این برای او بسیار سخت بود.

,
,
,
,
,
,

خبرانلاین

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه