اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بازار آتی سکه در رکود می‌ماند

پیش‌بینی ریزش اونس به زیر 1000 دلار

پیش‌بینی ریزش اونس به زیر 1000 دلار
وجه تضمین اولیه قرارداد آتی سکه طلا از فردا در حالی به 950 هزار تومان کاهش می یابد که با توجه افق ناامید کننده بازار طلای جهانی برخی تحلیل ها از ریزش قیمت اونس از 1000 دلار حکایت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از فارس، دورنمای ناامید کننده بازارهای جهانی و افزایش انتظارها برای رشد قیمت دلار در برابر سایر ارزهای رایج دنیا باعث شده تا اکنون تحلیل گران از کاهش قیمت جهانی اونس به کمتر از 1000 دلار سخن بگویند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در  همین رابطه علی دهدشتی ، تحلیلگر بازارهای بین المللی معتقد است: برخی تحلیل ها نشان می دهند چنانچه اونس طلا در بازار هانی از محدوده قیمت 1035 دلار سقوط کند باید ریزش قیمت ها به کمتر از 1000 دلار را برای اونس انتظار داشت.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند با اشاره به آخرین وضعیت بازارهای جهانی گفت: اخبار اقتصادی مثبت ایالات متحده امریکا به ویژه در حوزه های تولید و اشتغال بیش از دیگر نماگرهای اقتصادی مورد توجه قرار گرفته و شاخص های اقتصادی نیز بالاتر از انتظار ها قرار گرفته است که همگی بر تقویت بیشتر ارزش دلار در برابر سایر ارز های جهانی حکایت دارد.

وی افزود: از آنجایی که قیمت سکه در ایران وابسته به نرخ روز دلار و طلای جهانی است همواره تقاضا در بازار نقدی  آتی سکه بر اساس تغییرات این دو مولفه شکل می گیرد.

دهدشتی با اشاره به شیب نزولی قیمت اونس طلا در بازارهای جهانی عنوان کرد: باید انتظار افت قیمت سکه طلا در بازار داخلی و به تبع آن بازار آتی را داشت.

این تحلیگر در برابر این پرسش که آیا با توجه به انتظار برای افزایش نرخ ارز و نیاز دولت برای جبران کسری بودجه خود از این محل می توان به رشد قیمت ها در بازار طلا امید وار بود؛ پاسخ داد: با توجه به سیاست های دولت در زمینه کنترل تورم و افزایش نرخ ارز به دلیل تورم زا بودن چندان تمایلی برای افزایش نرخ ارز در بازار داخلی وجود نخواهد داشت.از سویی دیگر با آزاد شدن درآمد های ارزی کشور تا یک ماه آینده این نگرانی برای دولت وجود خواهد داشت که تورم ناشی از آن به زیان همه سیاست های اقتصادی دولت تمام شود. بنابراین انتظار چندانی برای نوسانی شدن قیمت ارز در بازار داخلی وجود نداشته و همگام با سیاست شناور مدیریت شده این بازار با شیب ملایمی از قیمت ها روبرو خواهد بود.

وی بر این باور است شیب قیمت طلای جهانی همچنان نزولی است و در میان مدت اتفاق جدیدی برای بازار نقدی و آتی سکه طلای ایران رخ نخواهد داد.

در بازار قراردادهای آتی سکه طلای بورس کالا تا لحظه انتشار این خبر روند معاملات در روندی متعادل و در دامنه نوسان منفی قیمت ها در جریان بوده و در بالاترین رقم نرخ هر قرارداد اتی سکه برای تحویل در اردیبهشت ماه 95 مبلغ 917 هزار تومان تعیین شده است.

 نرخ هر قرار داد آتی سکه برای تحویل در سررسید دی ماه و اسفند ماه امسال نیز به ترتیب به قیمت 910 هزار تومان و 914 هزار تومان در حال معامله است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه